Jump to content

FK Crvena Zvezda 2006-07

rev

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hladna zima ove godine,-14

mislim da ce biti josh hladnije negde u martu, kad se Vermez vrati [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Basta u Lionu lol hahaha

ako on predje u Lion sechem karsona opusteno

Selta se interesuje za Purovica lolchina takodje

odustali smo od Djurovskog,ne odgovaraju mu uslovi :(

sudbina nam je neki kreativni veznjak poput Mudrinica

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

sto, sta mu fali??? mozda ulije i lion zajedno naprave nesto od njega, decko, priznacete, ima potencijala (ali samo u kosi) ...

nesto se prica i za nant da je zainteresovan ali da nemaju dovoljno kesa da bi se transfer realizovao...

najveci posao bi bio kada bi za purketa dobili 2mil koliko se prica da selta nudi...

drago mi je sto mali pederas (djurkovski) ne dolazi, koji ce nam kurac manekeni...

bajevic se interesuje za nekog brazilca koji igra u grckoj drugoj ligi, mali ima oko 170 i nesto preko 60kg... bas me zanima kako ce se nositi u nasoj ligi

lik je dao dva i po gola u grckoj, koji ce nam takav

a nant je zajebo stojkovica, treba im i basta da sedi na klupi

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• 4 weeks later...

samo nek idu Mudrinic i Krivokapic, hvala kurcu.

c/p sa zvanichnog fk sajta

Бурзановић потписао на четири године

08.01.2007

Прво појачање у јануарском прелазном року

Игор Бурзановић је прво појачање Црвене звезде у јануарском прелазном року. Бурзановић, који долази из подгоричке Будућности, данас је потписао уговор са Црвеном звездом на четири године.

Burzanovic1.jpg

Према речима спортског менаџера нашег клуба, Стевана Стојановића, овај трансфер је реализован после доста времена.

"Као што је познато, већ дуже време покушавамо да доведемо Игора Бурзановића и коначно смо успели да постигнемо договор. Испунила нам се жеља која датира од јуна прошле године. Очекујемо од Игор буде право појачање", изјавио је спортски менаџер Црвене звезде.

"Клубови су се коначно договорили око трансфера и испунила ми се жеља да коначно дођем у Црвену звезду. Дошао сам у најбољи клуб у Србији и очекује ме напоран рад да се изборим за место у тиму. Спреман сам да одговорим на све обавезе и велика ми је част што сам у клубу који има јаку управу, стручни штаб и тим", речи су првог појачања нашег клуба.

Burzanovic2.jpg

"Још увек нисам изабрао број који ћу носити на дресу, али у Црвеној звезди могу да носим било који. Познајем већину нових саиграча и то ми много помаже. Знам шта се од мене очекује и надам се да ћу оправдати очекивања. Све је на мени и мораћу да дам више него у што сам давао у Будућности", додао је Бурзановић.

Као што је познато, екипа се 12. јануара сели у шпанску Марбељу где ће обавити део припрема за наставак сезоне. Очекује се да до тада буде завршен трансфер дефанзивца Владимира Ђорђевића, као и повратак Аилтона, потврдио је Стеван Стојановић.

Burzanovic3.jpg

Званична промоција у петак

У четвртак увече је одржана седница Управног одбора ФК Црвена звезда на којој је донета одлука да нови генерални секретар клуба буде Зоран Дамјановић. Промоцина наследника Небојше Лековића одржаће се у петак у 13:30 часова у Медија центру.

Седници су присуствовали сви чланови Управног одбора осим Велибора Совровића и Дена Тане који су путем телефона дали свој глас за овакву одлуку.

У саопштењу које је издато после седнице, потписаном од стране председника Драгана Стојковића, пише:

Нови генерални секретар Фудбалског клуба Црвена звезда је Зоран Дамјановић, одлучио је Управни одбор најтрофејнијег српског клуба.

Дугогодишњим радом у фудбалу, Зоран Дамјановић се доказао као стручњак. Први фудбалски успех остварио је као председник, менаџер и концесионар пљеваљског клуба Рудар Волвокс. Успешним вођством Рудар Волвокс брзо је из треће лиге ушао међу десет најбољих клубова тадашње Југославије. Од 1993. до 1997. године Зоран Дамјановић је члан Извршног одбора Фудбалског савеза Југославије. Неколико година касније постављен је на место генералног секретара Фудбалског савеза Србије и Црне Горе где је остао до до проглашења независности Црне Горе, када је Савез угашен.

Дамјановић је током каријере сарађивао са најистакнутијим именима нашег фудбала

Дамјановић званично представљен

Конференција за медије

Црвена звезда је у петак званично представила Зорана Дамјановића као новог генералног секретара Црвене звезде. На конференцији за новинаре која је одржана у Медија центру нашег стадиона пред рпедставнике медија су изашли председник Драган Стојковић и нови генерални секретар.

"Добро познајем квалитете Зорана Дамјановића јер смо сарађивали у ФССЦГ. Нена сумње да ће Дамјановић своји радом и искуством сигурно допринети да Црвена звезда ради боље", кратко је рекао Стојковић.

Damjanovic1.jpg

У свом обраћању јавности на новој функцији, Дамјановић је, захваливши се на указаном поверењу, рекао:

"Звезда је име које је познато и признато свуда у свету. Моје прво осећање је да долазим у редове европског и светског шампиона. Задовољан сам што сам дошао у Звезду јер је то мој клуб, али то обавезује. Желим да све своје знање и енергију посветим повратку клуба тамо где је била, где јесте и где ће бити. Звезда је за мене велики изазов, али да не верујем у концепт, визију и филозофију, не бих се прихватио овог посла. Знам да ме чак много изазова, али их се не плашим. Мој посао је да обезбедим услове да Звезда функционише као велики европски клуб што она и јесте. Допринећу бољој систематизацији, условима финансирања и да Звезда послује модерно и транспарентно".

Дамјановић је рекао да ће наредних дана стећи потпуни увид у ситуацију у Црвеној звезди, а затим је појаснио ситуацију око свог клупског опредељења.

"Природа посла коју сам обављао у Фудбалском савезу ми није дозвољавала да истичем своју клупску припадност. Импутација која ми је дата у средствима информисања да сам навијача вечитог ривала, рекао би само следеће - 1991. године сам био један од спонзора Црвене звезде и о томе постоје документи. Посебно сам поносан на то. На све функције су ме предлагали људи из Црвене звезде што такође довољно говори".

Председник Стојковић је додао и да је пре ове конференције за медије одржао конструктиван састанак са представницима навијача како би се отклониле спекулације које су се претходних дана појављивале у јавности у вези са новим генералним секретаром.

Damjanovic2.jpg

Први човек нашег клуба је потом појаснио и одређене ствари о којима је говорио дојучерашњи генерални секретар, Небојша Лековић, а које се тичу наводне понуде инвеститорског фонда из Аустрије.

"Са пуном одговорношћу могу да кажем да земљиште о којем се причало није у власништву Црвене звезде и не може њиме да располаже већ има само право трајног коришћења. Уколико се законски прописи промене, онда можемо разговарати о евентуалној могућност располагања, али то ће бити сигурно у складу са законом и неће бити ствар појединца јер су ту имовину стварале генерације па ће зато ту одлуку донети клупске структуре. Звезда је корисник тог земљишта површине 16 хектара и 13.5 ари, а не власник. Новим уставом је предвиђено доношење новог закона о земљишту које ће омогућити корисницима да постану и власници", каже Стојковић и наставља:

"Постоји иницијатива аустријског фонда у писаној форми, али Црвена звезда мора да обезбеди сву документацију да би посао почео да се реализује. Те цифре којима се спекулисало никада нису помињане и то је била произвољна процена која може да унесе пометњу. То су озбиљне ствари и не може се говорити напамет. Очекује се да елаборат на ову тему стигне у скупштину Београда и она ће бити та која ће донети одлуку о земљишту. Када се то деси, ствари ће бити много јасније. Понављам, конкретна понуда аустријског фонда не постоји, али иницијатива је ту и било би неозбиљно улазити у ширу причу док се ситуација не реши на вишем нивоу. Црвена звезда је само власник стадиона и свих пратећих објеката на њему", јасан је Стојковић који ће посетити екипу на припремама у Шпанији.

Izgleda dolazi Bajalica

http://www.b92.net/sport/fudbal.php?nav_id...amp;style=texts

dobra vest, al mozda nas grobari dobiju jednom na prolece, ipak im je bajalica bio najbolji strelac [:D]