iggy_bus Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) EDIT by admin: reklamiranje komercijalne delatnosti na forumu nije dozvoljeno PITANJE ADMINU by iggy: A kako ti majketi mislis da se malo pomogne ovim nasim mladim ljudima da vezbaju i da se proba oziveti ova scena ako ne moze da se ova usluga ponudi i na jednom poprilicno posecenom forumu? Svaka cast ;) Edited July 23, 2006 by iggy_bus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 koje crno "SCG" ;) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 blah :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 da li su oni ludi, pa game-hosting server kome mozete da menjate lokaciju (3 mesta, u zavisnosti sa kim igrate) je 31e mesechno + vent server sa 6 slotova.. a na tom terrinom stranci ce da imaju 100 pinga.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 (edited) Ovo je server za nase ljude, terra je na Telekom Srbija optickom linku. Ali treba biti realan, ovo nije skupo za nase uslove, a poznato je da ping retko kome sa normalnim netom prelazi 30-50 ping. Sto se tice cene kod svaba za 31 eur, pa ne mozes to tako gledati, ti u svabiji za 50 eur mesecno imas net od 100 Mbit a za te pare kod nas dobijes 256 Kbit, tako da se cena ne moze meriti sa njima, plus vecini nasih konekcija na tim game-hosting serverima je ping 150 (kao meni) Edited July 21, 2006 by iggy_bus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 nemachkih servera kolko ocete za ispod 20eura sa sve teamspeakom pride. al dobro, bitno da se trudite, mozhda se neko i upeca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Ovo je server za nase ljude, terra je na Telekom Srbija optickom linku. Ali treba biti realan, ovo nije skupo za nase uslove, a poznato je da ping retko kome sa normalnim netom prelazi 30-50 ping. Sto se tice cene kod svaba za 31 eur, pa ne mozes to tako gledati, ti u svabiji za 50 eur mesecno imas net od 100 Mbit a za te pare kod nas dobijes 256 Kbit, tako da se cena ne moze meriti sa njima, plus vecini nasih konekcija na tim game-hosting serverima je ping 150 (kao meni) tebi je mozda ping 150 sa modemom, glorija je imala server na game-hostingu i ping nam je bio oko 30, a cesto smo i davali server drugim klanovima iz istocne evrope da igraju na njemu :) lepo rev kaze, shto bi placali nashim klepachima kad moze za mnogo manje pare da se nadje server,da je cena npr 15e pa ajde, ali ovo je skupo. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Ja sam nasao CW CS server slot za 14 igraca, 40 eura 3 meseca plus poklon TEAM SPEAK kanal . Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 Iskreno ja sam i mislio da cena bude 15 eur, al slabo se ja o tome pitam :) Elem, za sad imamo narucena 3 servera...mislim da ako bude vise komada da ce ovi spustiti cenu..ma nije ovo za PRO..ovo je za pocetak tek za ove anonimne koji bi eto da pikaju..ko zna mozda se posle preraste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 kakve veze dal je za pro timove ili za amatere, kad je cena bezobrazno velika. Nije ta terra novi game-hosting, pa da u startu zabode tako jako cenu. Mushterije se na pochetku pridobijaju manjom cenom, raznim ustupcima (platish 1 mesec dobijesh 2) i slichno.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Ja se ne razumem u te servere koliko i vi,tako da cu samo da kazem da je lepo shto se trudite,i naravno GL !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) Ja se ne razumem u te servere koliko i vi,tako da cu samo da kazem da je lepo shto se trudite,i naravno GL !!! Edited July 22, 2006 by Cartman_ Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) kakve veze dal je za pro timove ili za amatere, kad je cena bezobrazno velika. Nije ta terra novi game-hosting, pa da u startu zabode tako jako cenu. Mushterije se na pochetku pridobijaju manjom cenom, raznim ustupcima (platish 1 mesec dobijesh 2) i slichno.. Jel' postoji nachin da se zakupi server koji ima placanje koje ne podrazumeva pay pal? edit: Deki budalo Edited July 22, 2006 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 Ma ovo je ljudi samo najava novog servisa, hbg ajd da to neko i kod nas radi...Kad to krene, bice tu raznih pogodnosti i fazona placanja, a bice i niza cena mislim, mada na BIH forumu se niko nije zalio na cenu, al mislim da cemo je ipak spustiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aypl Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 a cekaj terra net ce da kupi servere na kojima ce da hostuje da daju po 1000-2000 eura za host 5 cs servera(ako moze i 5) blago njima gl i na tim serverima od stranaca moze da se igra sa madjarima i to je to svima ostalim ce da bude ping 50-100 tako da ce shvabe samo da izadju a otkud u scg igraca da se igra 5n5 po ceo dan a kamoli dovoljno igraca za 3 cw servera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 Mi smo na ovu ideju dosli bas zato sto su nas mnogi pitali moze li to. I koliko sam skontao to ce uglavnom uzimati "klanovi" za zezanje i malo pikanje, ne verujem da ce to biti 5 vs 5 po ceo dan. Al ono...videcemo, sta bude bice :) Ideja je namestu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 staljo, ni za jedan ti ne treba paypal, daju ti iban broj, odesh u banku i uplatish. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 BEOTEL CW 194.106.162.180:27015, slobodan uvek a bilo ko moze da igra na njemu, kako ekipe tako i mixeri :) Roka Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 reve ajd okaci neke linkove za te servere >30e ! plz, tnx ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aypl Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 google search "game server hosting" +cheap ma da ne morash ovo zadnje ja sam video samo 2-3 koja su skuplja od 30 eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 Vidim da je neki admin obrisao moj post, tipa nedozvoljeno...ideja jeste komercijalna a cilj je da omoguci mladim klanovima da zakupe svoj server i da vezbaju taktike i skill a mozda se time i malo ozivi ova ucmala CS scena ! Posle placete kako nam je propala CS scena a sputavate svaku novu ideju koja bi MOZDA pomogla! svaka cast adminima, mogao si odmah delete/lock temu zbogom :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HNClanLobanja Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Smeshno jbt pa ni na cafemontenegro nisy deletovali/izmenili temy a ovde jesy...Brooka... Ne znam zashto kenjate za pare...Yopshte nie mnogo,yzmesh lepo imash 30dana svaki dan odvojish 1 eyro i imash da prodyzhish za 1 mesec a + meni je na servy lag 30-40 i yvek ima sa kime da se igra 5 na 5 kao i na terracw tako da je ideja odlichna cena je za pochetak dobra ako se kasnie smanji lepo ako ne,onda jbg.A ako se nekome ne svidja ne mora da kenja ovo je barem pokyshaj pravljena "game-hostinga" za ozbiljne klanove koi zhele da vezhbajy i da se zezajy a nemajy de...Ja sam jedan od tih koi vec danima smara Iggia da namesti taj serv da mi kypimo a takodje sad kad yzmemo taj server pravimo Ligy za Crny-Gory da vidimo koliko ima zainteresovanih a vec ih ima 10 i eto,imash svoj server mozhesh da organizyjesh lige i da vishe clanova svaki dan pika i da se zezate...Cena je na mesty za pochetak... Pozdrav :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 igi pa shta si ochekivao, plati reklamu pa se reklamiraj do mile volje :) @sale npr http://www.nitrado.de/ serveri su odlichni a koshtaju 18e mesechno. kad bih placao serv verovatno bih to uzeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aypl Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ckras i game-hosting su najbolji al su skupi zamena za njih je nitrado sto je rev napisao i arena7 ma da i madjari daju game host za 10-ak eura samo se nisam snasao za kontakt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts