Kal1mero Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 http://www.metacafe.com/watch/179596/video/R/CFD_1002/ nece vas ostaviti ravnodusnima :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ali ladno su svi ustali da onoj ribi podignu suknju : ))) Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Meh i nije neshto preterano dobro...vishe mi se svidja ono sa utokom Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 ali ladno su svi ustali da onoj ribi podignu suknju : ))) nisu svi :D jedan decko je umro od smeha kad se to desilo :D odreagovao je u mom "stilu" :D i jos nesto jeste primetili kako sve devojke napadaju klovna kad im duva ventilatorom a kad im on kaze skrivena je kamera one sve heheh ok odma :D ZENE :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Jednog je zena tela da ubije zato sto je podigo suknju inace ispred shopa je ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 hahaha gistro skrivena......extra je fora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 a najjakije je kad nosi 2 kese pa kad nezna shta ce i stoji a dignuta joj suknja rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 hahahaha koja koma, a ispred prodavnice, ni jednoj ne pada na pamet da se odma skloni, sve staju i pochinju da spushtaju suknju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Zenski mozak :) Inace el to samo kod nas ribe ne nose suknje ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 lichno mislim da je deo sa ventilatorom totalno fake, jer koliko specifichna demografksa struktura i kolika populaci ja tog mesta gde je snimano mora biti da se toliko SAMIH dvevojaka sa SUKNJOM upeca na foru i da ne primeti kad ventiulator krene da duva nego tek kad im se podigne suknja...misim....ta skrivena kamera vata na to da ce gledaocu sva krv da ode iz mozga *khm, khm* pa da netje da psotavlja pitanja vetj samo da gleda dupeta...ono... same thing with the supermarket deal....nijedna da se seti da sam napravi korak u napred i ode dalje nego se josh vratjaju nazad pa opet pravo a ne da zaobidju ono =o))... a za obe situacije - nijedna ne ide commando, a svaka kad joj ovaj kazhe skrivena kamera je 100% cool sa tim i treba joj 15 nanosekundi da ugleda skrivenu ekipu i da krene da se smeje u sve je u redu fazonu...iz koje je to zemlje bre da odem tamo sledeceg leta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 lolz ala su lude Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 lichno mislim da je deo sa ventilatorom totalno fake, jer koliko specifichna demografksa struktura i kolika populaci ja tog mesta gde je snimano mora biti da se toliko SAMIH dvevojaka sa SUKNJOM upeca na foru i da ne primeti kad ventiulator krene da duva nego tek kad im se podigne suknja...misim....ta skrivena kamera vata na to da ce gledaocu sva krv da ode iz mozga *khm, khm* pa da netje da psotavlja pitanja vetj samo da gleda dupeta...ono... same thing with the supermarket deal....nijedna da se seti da sam napravi korak u napred i ode dalje nego se josh vratjaju nazad pa opet pravo a ne da zaobidju ono =o))... a za obe situacije - nijedna ne ide commando, a svaka kad joj ovaj kazhe skrivena kamera je 100% cool sa tim i treba joj 15 nanosekundi da ugleda skrivenu ekipu i da krene da se smeje u sve je u redu fazonu...iz koje je to zemlje bre da odem tamo sledeceg leta? jes sada :D nemoj da nam kvaris sliku :D ne sklanjaju se jer im prija da im duva odozdo:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 OMG :)))) Koliko debilnih ljudi ima na ovom svety Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Svaka se prvo zaleti da ga nabode,onda joj kaze da je skrivena kamera Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Zenski mozak :) Inace el to samo kod nas ribe ne nose suknje ili sta? dobro opazanje! nasi zenski skotovi kao da se boje jebenih suknji koje i jesu da bi ih one nosile! to rezultira mnogim STD-jevima! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 kod nas je ta suknja malo skracena, i zove se dopichnjak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts