MagmaN Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 kad sam pokusao da instaliram daemon tools izbacio: gde mogu da nadjem orogram i sto mi ovo izbacuje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 a da samo klikneš na ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 vidis o tome nisam razmisljao jer ne znam sta je u pitanju :D jbg nisam haker :) kad sam pre instal;lirao dtools nikad mi nije ovo izbacivao zato mi je bilo cudno i zato sam i trazio pomoc :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 Ivane poslusao sam te i isao na "OK" uspeo sam da instaliram NFS MW ali imam sad problem sa igrom... koju god da rezoluciju stavim i detalje ... znaci zabada mi isto i na low detaljima i na high.... vec sam presao igru i hteo sam a igram na netu preko nekog programa sa ortakom :) ... pre kad sam igrao, igrao sam na slabijoj masini od ove i radilo je extra da li to ima neke veze sa ovim nisam pametan :)) pa pitam vas :) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 To ti je samo upozorenje da ce se demon svadjati sa doticnim alatima a ne da ti trebaju da bi radio, tako da to nema veze sa problemima koje imas u nfs-u. probaj da vidis neku kombinaciju drajvera za graficku i directx-a jer mi na to lici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 pa imam instalirane original drajvere za graficku i directX koji se dobije uz nju :) ovo mi je imace graficka sa starog kompa :) GF6600 i na staroj masini nisam imao problema sa ovim i ako mi je procesor bio na 2500 sad imam amd athlon 64 3500+ i laguje mi nije mi jasno zasto :) kad je na onoj masini radila igra ko zmaj :D skenirao sam komp i od virusa da reko nije do toga ali nod mi nista ne prijavljuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts