Phobia Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 dakle, dva lvl60 lika, troll hunter na haomarushu i UD priest na xaviusu. hunta sam davno prestao da igram (ima bednu plavu opremu + engineering 300) a priest je dosta bolji, epic mount i nekoliko epica na sebi (alch/herb 300 sa svim receptima za pravljenje para). mail je dmaravic@yahoo.com, pa ko je zainteresovan za detalje neka se javi Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 jaaaaaaaaoj odakle mi je poznat taj tvoj mail . . . . . jbt ne mogu da se setim . . . . lupacu glavom malo o zid pa valjda ce da izadje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 E koji ti je nick na xaviusu? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 E koji ti je nick na xaviusu? e wonnka nema vise grinda silithus reputacije za mene Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Pa zasto Dear :)) sto tako odjednom... ? Jbg brate ajd gl sa prodajom i to,bilo je lepo dok smo grindali reputaciju :P Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 Pa zasto Dear :)) sto tako odjednom... ? Jbg brate ajd gl sa prodajom i to,bilo je lepo dok smo grindali reputaciju :P hebiga, voleo bih da imam 17 godina i ceo raspust za igranje pred sobom, ali imam 27, firmu i jos mnogo toga na vratu, tako da stvarno vise ne mogu... ulogovacu se jos veceras da se pozdravim sa ostalim drugarima, a onda cekam penziju i neki virtual reality mmorpg pozdravi protagonista ako ga ne vidim veceras! Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Ba Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 za koliko ga prodajes Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 dakle, dva lvl60 lika, troll hunter na haomarushu i UD priest na xaviusu. hunta sam davno prestao da igram (ima bednu plavu opremu + engineering 300) a priest je dosta bolji, epic mount i nekoliko epica na sebi (alch/herb 300 sa svim receptima za pravljenje para). mail je dmaravic@yahoo.com, pa ko je zainteresovan za detalje neka se javi HAHAHAHAHAHAHAH! :D :D :D Al` ce Dule da se napije :D Konacno, bravo! :D Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Posto sam lichno MLovao neke od epica na njemu - eto ako kupi neko iskusan ovaj char ima ulaz u MC gildu sa ZGom na farmu i MCom full tier1 farm (vezbamo Domoa trenutno) Poznajem opremu na priestu i znam bild koji je covek igrao tako da bilo ko sa par dana uigravanja ima da uziva sa njim... Toliko od mene... (zao mi epica da idu u drugu gildu :DDD) Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 ' date='Jul 23 2006, 01:20' post='838631'] (vezbamo Domoa trenutno) kad cujem ovo najezim se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 L33t bre Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Jebiga brate... nismo bili ko neki da imaju srece da udju u takav i takav gild na tom i tom serveru... Otisli smo na nov server i napravili gild od pocetka od svega par ljudi... Hteli smo nas gild a ne da se pridruzimo nekome ko je sve vec uradio pre nas... Mozes da se jezis koliko oces headcutter[LR] Joined: 7-February 01 Member No.: 1.320 Vs killYg0r Joined: 22-August 04 Member No.: 6.741 Da li ja treba da se najezim? Zajebi 1337 varijante i postuj necij rad i trud... To sto si ubio Nefa na Haumu je sigurno lepo i bajno, ali i meni je bilo lepo na svima njima... a sada gild koji vodim vezba Majordomoa... ne stidim se da to kazem a ti se jezi koliko oces Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 /respect Mookee :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 headcutter[LR] Joined: 7-February 01 Member No.: 1.320 Vs killYg0r Joined: 22-August 04 Member No.: 6.741 http://killygor.justgotowned.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 hahahaha za link DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) Killy > onaj crnja shto ga davi zmija Edited July 23, 2006 by 47@mission Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts