f4ts0 Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 iliti ukonzazanje :) Probaj minakvu, posle toga i srkanje bare predstavlja orgazam Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 koji ste kraljevi pivo je pivo dal bilo u zelenoj ili u braon flashi nedbijam nema tu nekakve kontrole kurci palci sve je to isto to su samo izmishljene priche i gluposti obichne vi ljudi stvarno kontate ozbiljno one price sto sam ja napisao...., pa to su neke jebene legende, mitovi o misterioznoj zelenoj flasi... naravno da je pivo pivo, ali da ima razlike, ima i mora biti zbog hemijskih procesa koji se odigravaju u toj flasi Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ma bela flajka je mit, sta baronisete...?jel neko zna gde ima da se kupi jagodinsko u bgu. ne racunam podrume pica n that stuff? Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) ^^ u jagodini Nego gde ima da se kupi original nike lopta ali nemoj molim vas sportske radnje i nike shopove Edited July 20, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 ^^ u Jagodini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 I u mojoj ekipi svi su uvek grabili zelenu, a istina je jedino da je to test.... Kao ljudi su verovali u te priche, pacov u flashi...zaboga kako se provuche kroz grlic? Meni je samo bilo bitno da je Jelen! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 koliko sam ja skapirao pivo se bolje ocuva u braon..ili obrnuto enihau ja nikad nisam hteo da pijem iz zelene posto mi je uvek izgledala fejk;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 As in not troo :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 ah Dz.. svakim danom sve vise i vise rastes u mojim ocima... :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 samo da je jelen i da je zelen a bela flasha nepostoji to su gluposti samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Da,ne postoji... ^^ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 ne kakite molim vas.. pio sam u srednjoj jednom iz bele flajke... :) ME RULORZ 1 ROxORZ!!!!11elevenoneeleven!!!1 olololol nego... stvarno.. gde ima da se kupi ta kavurma i chvarci? :)) (Dz bi mogla da polako krene da otvara fan klub :DDD) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 zlajo jes ti mator ko ja ili zezash decu =o) da bilo je i totalno prozirnih, ne belih nego neobojenih flajki ali to je istoneka kontrola i matorci su ih uvek izbegavali...a ja od pocetka 90ih nisam video vishe nijednu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Inace za sve koji zastupaju tezu o tome kako zelena flajka nepovoljno utice na kvalitet gorkog napitka : Skupite vi lepo 20 hajnekena a ja vam dam 25 zidarskih u braon flasi, ok? zlajo jes ti mator ko ja ili zezash decu =o) da bilo je i totalno prozirnih, ne belih nego neobojenih flajki ali to je istoneka kontrola i matorci su ih uvek izbegavali...a ja od pocetka 90ih nisam video vishe nijednu... Toga u moje vreme nije bilo :) Mi smo pili pivo iz mehova Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts