gL::woo Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) jel TT pure srpski guild ili ima i stranaca? Prema prvobitnim planovima zamisljen kao cist srpski guild, medjutim nakon mog izlaska iz LO masa stranaca je krenula za mnom tako da su se pridruzili Titty Twistersima, Anarion je ostao medju posledjima u prethodnom guildu. Edited July 24, 2006 by gL::woo Quote 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 A, btw - sta se desilo sa TT? Tabana vise nije u TT, jos par ljudi takodje koji su bili tu. Onda ovaj topic treba da prestane da se zove "legendarna cetvorka" jer od ta 4, koliko ih je ostalo u TT? :) WTF hapenned??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 Lol TT ne postoji vishe sad je Grief..... A i dalje su Legendarna cetvorka >.< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokyo Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 ...a isto u tom ranu je palo i Eye of Sulfaron (2 legendary u jednom run)... Koji sam ja platio 368 dkp =} A za ovaj transfer...platices mi, kad tad... [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 (edited) Lol galerius ? :) Ja eno migrirao uzivam u raju sam :) nema mi lika ni na frostmane i xavius a 20 evra mi uzeli iz dzepa :P BTW Mislim da ce Tabana da se ubaci preti mi da ce me isproziva na forumu :) Edited July 27, 2006 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darpal Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 He,he, drago mi je da je Mad konacno imao srece. Kad se setim samo koliko smo cekali 3 deo za njega jos u La Ondi... Tabana cestitam i tebi, Imm koliko tebi fali? Vidim da se u ova 2 meseca koliko sam odsutan mnogo toga izdesavalo. Zao mi je sto se TT raspao, mada da budem iskren i ocekivao sam to. Ja sam izgubio zelju za WOW-om onog dana kad smo izasli iz LO, i ono vreme sto sam proveo u TT je bilo iskljucivo zbog ljudi skojima sam igrao preko godinu dana. Daleko od toga da TT nije bio dobar guild, ali je bio osudjen na propast od samog pocetka. BTW, ko jos igra na Frostmane-u od nasih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 He,he, drago mi je da je Mad konacno imao srece. Kad se setim samo koliko smo cekali 3 deo za njega jos u La Ondi... Tabana cestitam i tebi, Imm koliko tebi fali? Vidim da se u ova 2 meseca koliko sam odsutan mnogo toga izdesavalo. Zao mi je sto se TT raspao, mada da budem iskren i ocekivao sam to. Ja sam izgubio zelju za WOW-om onog dana kad smo izasli iz LO, i ono vreme sto sam proveo u TT je bilo iskljucivo zbog ljudi skojima sam igrao preko godinu dana. Daleko od toga da TT nije bio dobar guild, ali je bio osudjen na propast od samog pocetka. BTW, ko jos igra na Frostmane-u od nasih? poz darp, ne igram wow vec duze vreme, dodjem online samo da pozdravim gnome, ostale manijake i to je to, inace fali mi jedan deo za mac. Skoro cela stara ekipa je ostala na frostmane, mada ne znam ko igra aktivno atm ,aka nisam u toku :P. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobass Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Ma svi su tu! Niko nije otisao, samo je vecina presla u neki novi guild, nemam pojma kako se zove, a i nije da me bas zanima! E da ne postoji chat u wow-u TT bi sad bio ubedljivo najjaci guild na serveru! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darpal Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 O da :) Bili smo jaki ko zemlja. Ne smem ni da pomislim sta bi tek bilo da imamo net kao nase kolege :) Inace za ekipu sa Frostmane-a pozdrav. Ja sam prodao locka pre nekog vremena, ali razmisljam da za koji dan krenem huntera na novom acc, ali na hordi :) Za locka mi je trebalo godinu dana za full tier2, cenim da cu huntera tako da opremim za 3,4 meseca, ko zna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts