overkind Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 overkajnde,brate ako imas imalo mozga koristices deamon tools,vi bre ljudi ste neverovatno glupi,zadnjih godinu dana stalno neko pita 'de da nadje krek,a na tacni vam je servirano i objasnjeno kako i sta je bolje...ko vam dade warcraft u ruke. Ne budi bezobrazan dete! Nisam pitao gde da nađem nego da li mi uop Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wedge Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Warcraft svaku partiju snimi kao Lastreplay.Program w3gmaster cim war snimi rep. on je preimenuje u kako se vec zovu igraci sa sve rasama.Naravno moras ga ostaviti da radi u pozadini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) Druze,ja nisam bio "bezobrazan" direktno prema tebi, ako si se prepoznao i nasao uvredjenim,to je tvoja stvar. Edited July 22, 2006 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Ne bih da otvaram novi topic za ovo, pa da pitam ovde- dakle, hocu da autoapdejtujem na 1.20e, imam origina key u DT image, ali je poblem sto i je BNET gateway editor obrisao northrend i ostale kada sam ubacio pvpgn... znaci, treba mi adresa originalnih servera, ako bi neko bio ljubazan da ocita. tnx Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Ne bih da otvaram novi topic za ovo, pa da pitam ovde- dakle, hocu da autoapdejtujem na 1.20e, imam origina key u DT image, ali je poblem sto i je BNET gateway editor obrisao northrend i ostale kada sam ubacio pvpgn... znaci, treba mi adresa originalnih servera, ako bi neko bio ljubazan da ocita. tnx Obrishi pvpgn, pa ponovo instaliraj war. Nije mi jasno zashto i pored mogucnosti da igrash na oficijelnim serverima, ti igrash na raspalom pvpgn-u... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Ne igram ja ni na jednom ni na drugom, samo zelim da updateujem igru, i da imam pvpgn, jer mi neki ortaci tamo igraju, pa ponekad odem zbog chata ili nekog cg-a... a trenutno nemam CD-ove, pa mi bas treba samo adresa originalnih servera-pa ko neko moze da ubaci bnet gatew. editor i ocita ih, bio bih zahvalan... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Ne igram ja ni na jednom ni na drugom, samo zelim da updateujem igru, i da imam pvpgn, jer mi neki ortaci tamo igraju, pa ponekad odem zbog chata ili nekog cg-a... a trenutno nemam CD-ove, pa mi bas treba samo adresa originalnih servera-pa ko neko moze da ubaci bnet gatew. editor i ocita ih, bio bih zahvalan... Pa ja i dalje mislim da necesh moci da igrash na originalnim serverima, zato shto imash pvpgn, a to ti ima isti efekat kao da si crackovao igru, bez obzira na originalan cd key... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Boze gluposti ,kakve crne veze ima pvpgn sa krekom ? To je samo gateway...naravno da koriscenje bilo kog gateway-a ne moze da ima isti efekat kao da si krekovao igricu,pa to bre nema veze jedno s' drugim...Evo pingov'o sam europe.battle.net i izbacio mi je ovu adresu :[213.248.106.202] ,pa ti probaj Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 @ JungleBoy Hmm, ne znam na shta ti mislish, ja znam da kad sam imao pvpgn loader, da blizzardovi serveri nisu hteli da mi rade... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 @firstborn: ne radi link mozes u isto vreme igrat i na northu i na npr xpamu, lepo instaliras original sve do kraja, i onda instaliras onaj setup za xpam, koji ti napravi drugu TFT ikonicu i preko koje mozes uci na xpam, a preko standardne ulazis na north... ne znam sada koji ti ip-ovi trebaju ja sam pogledao u bota i ovo su adrese: europe.battle.net a ispod toga pise 213.248.106.200 probaj... to je za north Kada hocu da spasim svaki replay, sve sto moram uradit je da upalim w3gmaster, nista vise ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 @firstborn: ne radi link mozes u isto vreme igrat i na northu i na npr xpamu, lepo instaliras original sve do kraja, i onda instaliras onaj setup za xpam, koji ti napravi drugu TFT ikonicu i preko koje mozes uci na xpam, a preko standardne ulazis na north... ne znam sada koji ti ip-ovi trebaju ja sam pogledao u bota i ovo su adrese: europe.battle.net a ispod toga pise 213.248.106.200 probaj... to je za north Kada hocu da spasim svaki replay, sve sto moram uradit je da upalim w3gmaster, nista vise ? Kako meni radi link... Ne znam, ja sam imao i pvpgn i xpam i oni su radili, ali blizzardovi serveri nisu... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Uneo sam tu adresu, Bullseye_So, ali ne znam jos i timezone:-) ukucao sam +0, i probao connect, i kaze mi da je key currently disabled (0) sta mu je sad to? uglavnom, hvala na pomoci, vidi jos samo koji je timezone za northrend... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Banovan ti je cd-key rodjache :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 timezone ti nije vazan, nego su ti banovani keyevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 e jebiga... a nisam igrao nikad na njemu... ko zna sta je radio lik ciji je to key, s obzirom da sam ga ja samo koristio za autoupdate... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts