exile Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Da li je moguce da nema topic o ovoj sjajnoj igri ? Ili ja mozda nisam video. Elem, ko je igrao FEAR mora da igra ovo, znaci horor FPS, odlichno odradjen, jerbro je ovo prva igra gde se stvarno zentam da igram nocu, koliko je kripi. Da ne pisem sad neki ogroman detaljni rivju, samo cu reci da probate :) Igra li jos neko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 www.play-zine.com , rad mladjanog Vukasina Stijovica. Isto tako, razlog zasto je na play-zine sajt neko dosao preko googla sa upitom "klimaks simptomi 45 godina". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 meni se nije svideo tolko condamned, atmosfera jeste dobra, ali ono sve je vec vidjeno u milion drugih fps-ova. Ali me je zato novi Splinter Cell odushevio :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 Koji ti SC racunash pod novim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Chaos Theory, jer je tek skoro kompletno probijena zashtita :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Da li je moguce da nema topic o ovoj sjajnoj igri ? Ili ja mozda nisam video. Elem, ko je igrao FEAR mora da igra ovo, znaci horor FPS, odlichno odradjen, jerbro je ovo prva igra gde se stvarno zentam da igram nocu, koliko je kripi. Da ne pisem sad neki ogroman detaljni rivju, samo cu reci da probate :) Igra li jos neko ? ← A ja sam spomenuo igru u horor topicu u kontekstu da treba obavezno da se proba...meni se jedino nije svidelo sto sam prvih sat vremena igru prelazio sa letvom Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 14, 2006 Author Report Share Posted July 14, 2006 Ja chas letva chas pistolj, chas pumparica... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Ja chas letva chas pistolj, chas pumparica... :) ← Da...i onda se isprepadam i saspem svih 8 metaka u jednog baju ili sva 3 metka iz sacme :( Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 Ne, al' realno igra ima stvarno neochekivanih deshavanja, kad ti iz zida ovi izranjaju, joooj... kripi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts