Jump to content

Moji ADSL/piraterija prolemi

Recommended Posts

samo drzi veliki elektro magnet pored kucista, pa kad ulete ukljuci ga u struju i prisloni na kuciste :) nema sanse nesto da nadju na hdd-u ... ni ko je prozivodjac :)

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

heheh ja kod cable providera vec svaki mesec preko net/lana skidam preko 50gb i jos mi i daju popuste za usluge. a video sam i ljude preko 100gb mesecno sto trose a nisam cuo nista o ukidanju neta na nekoliko dana. pa zato sam i platio flat rate.

I see by your outfit, that you are a cowboy.

• 3 weeks later...

A ko prati njih ? Secem ruku ako neko od zaposlenih u toj ISP firmi ne koristi net da skida piratke stvari. Sto neko rece mi zakon nemamo, mogu samo da jure glupe i naivne da placaju kazne. A to da moze da mi neko udje u kucu i pretura po kompu, samo ako sam ja mrtav ili nisam tu a sanse za ovo prvo su daleko vece. Ako dodu em sto ce da dobije batine on, em sto ce da dobiju ovi iz SBB koji su mi na 200m. Jedino sto SBB to nece da radi iz prostog razloga sto su njhovi zaposleni gori od nas. Kad se sete sta treba da skinu uguse net samo tako.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

• 3 weeks later...
Guest sinister

heheh ja kod cable providera vec svaki mesec preko net/lana skidam preko 50gb i jos mi i daju popuste za usluge. a video sam i ljude preko 100gb mesecno sto trose a nisam cuo nista o ukidanju neta na nekoliko dana. pa zato sam i platio flat rate.

zadnjih par meseci skidam mesecno preko 150gb-a, a nemam pojma o nikakvim popustima [:(]

to sbb?