EcW.Dranzer Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 zar nemrzite kad vas ud player koji je 2 puta slabiji u skillu od vas nabije zbog nuka il tako neceg? Ja znam da to nemogu da podnesem! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Da, to kad mi se desi dodje mi da skocim s'brankovog mosta, ili otsecem sebi kitu. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 opet o imbi.... close this [:(!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
EcW.Dranzer Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 ma nije samp o imbalance-u,hocu da cujem neka iskustva ili neke predloge koji mogu da zaustave taj nerealni nuke. Mislim jebote ude ide mass fiends dk,lich udara ti heroja do zutog hp,onda nuke i gg (ostala vojska pogine ko zecevi medju vukovima). elf moze da kupi onaj potion za spell immunity al sta moze human il orc (apsolutno nista bez pala ili shadow h sa healing w) NEMOJTE ZAKLJUCAVATI TOPIC PLZ! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) al sta moze human il orc (apsolutno nista bez pala ili shadow h sa healing w) NEMOJTE ZAKLJUCAVATI TOPIC PLZ! ← Decko, da li kapiras, da postujes gluposti najgore? Svi znaju da orc > ud... Pogledaj skorasnje replaye od najboljih... Tako ces najlakse nauciti, a ne da trazis pomoc ovde.. Topic ce biti zakljucan pre ili kasnije, zato sto je takva tema, tema na kojoj se uvek nadje neki "Ecw.Dranzer" koji dodje i lupa gluposti. My .02. Edit: Samo da dodam, ako on baci coil na tvog heroja, znaci nece imati coil za licha, isfokusiras ga brzo, kupis svom heroju invurnability, i kraj. Edited July 5, 2006 by Mare [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 samo totalni kreten moze da kaze da je ud imbalance Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) ^^ LOL sad cekamo lock Edited July 5, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 zamalo da ne pogresis znakove Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) to nije znak to je emotions Edited July 5, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 NEMOJTE ZAKLJUCAVATI TOPIC PLZ! ← Nece ne plasi se... Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 to nije znak to je emotions ← mislio sam na ono dok nisi editovao ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Mora focus na licha... To je sve, inache odoshe raideri od jedne nove :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 o boze ti si orc i places na UD .... OMG OMG, bolje igraj cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 imbalance!!! : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 mislio sam na ono dok nisi editovao ^^ ← kad sam editovo dodao sam samo LOL a emoshn ostaje emoshn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 o boze ti si orc i places na UD .... OMG OMG, bolje igraj cs ← Brate, ne plachem ja na ud, nego samo kazhem (ma koliko to smeshno zvuchalo) da mi je to najgori matchup. Znachi jako me nervira kad me drka sa DK, pa kad se zaletim na pauka, pa ga on izlechi, i tako 3 puta. Onda se povuche u bazu, u kojoj vec ima 2 nerubiana, tako da mi ne vredi nishta da ga jurim, plus me tuche sa range paukovima, plus me uspori. Onda izvuche licha, pa opleti po rajderima i tako non stop. Znachi vs ud ne igram partiju ispod 20 minuta (osim ako nije neki zheshci noob). Ima josh toga, al da ne whinujem... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Brate, ne plachem ja na ud, nego samo kazhem (ma koliko to smeshno zvuchalo) da mi je to najgori matchup. Znachi jako me nervira kad me drka sa DK, pa kad se zaletim na pauka, pa ga on izlechi, i tako 3 puta. Onda se povuche u bazu, u kojoj vec ima 2 nerubiana, tako da mi ne vredi nishta da ga jurim, plus me tuche sa range paukovima, plus me uspori. Onda izvuche licha, pa opleti po rajderima i tako non stop. Znachi vs ud ne igram partiju ispod 20 minuta (osim ako nije neki zheshci noob). Ima josh toga, al da ne whinujem... ← pa zasto juris bube? dok on kripuje ti idi sa ledja i sabi acolyte i tp, posle odmah creep mine i expo up i moze da izadje posle, kad dobijes raidere, samo da juris po mapi, nema on toliko coila da izleci sve sto ti mozes da focusiras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 smorili ste vi sa ud imba. a zerox sa, ud je lejm idite vezbajte umesto da plachete ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 smorili ste vi sa ud imba. a zerox sa, ud je lejm idite vezbajte umesto da plachete ovde ← jesi zato promenio sa UD na HMN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts