sunjalo Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Ako je neko imao dodira sa odrzavanjem nekog wow servera ( krekovanog ) neka se javne imam par pitanja za njega .... hvala !!! Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Pa pitaj Blizztech support, oni sigurn znaju nesto o tome...mada ne previse, cini mi se... sry morao sam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ethereal Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Ja imam piratski server al , za mladjeg brata :) posto mu nedam da igra original ....znate vec kakvi su klinci od 14 godina .. dobro sta te interesuje u vezi postavke servera .. ? i koju verziju servera koristis ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 znate vec kakvi su klinci od 14 godina ← znamo, znamo.. igra paladina/shamana ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 zar ti nisi paladin na haomi :S? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 kakve to ima veze sa ovim sto sam ja rekao? imam paladina na haomi... ali isto tako sam svestan cinjenice da su paladini/shamani mahom (pre)maloletni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 pa zar to ne dovodi da zakljucka da se poredis sa decom od 14god? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 ali isto tako sam svestan cinjenice da su paladini/shamani mahom (pre)maloletni... ← ajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 paladin my je prvi character ... anyway ... to sot je rekao je totalna glupost ... stavljati da neka klasa ima najvishe "dece" ili tako nekako je totalno netachno ... najvishe ima dece koja igra sa onom klasom koja se najvishe i igra ... dakle "deca" su zastupljena u odredjenom % koji je priblizno isti sa zanemarljivo malim odstupanjima za sve klase ... tako da ne serite ... ako neko to zna znam ja igram maga locka warriora paladina i huntera :/ svugde ima debila u velikom broju i raznolike dece ^^ Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) Ja igram paladina imam 12 godina debil sam i nemam pojma >.< a uz to i smrdim. http://wow.allakhazam.com/profile.html?1388736 pogledajte profil kknp :P Edited July 8, 2006 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts