jasna_s Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 imam mp3 player msi radio je normalno do pre par dana sada kad ga spojim s kompom, komp ga uopste ne registruje, a kada ga upalim pise kao da nema ni jedna pesma a znam da ima (+ memorija je skoro popunjena) radio radi normalno kao sto i jeste, i radi i record Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 radi record? jesi li probala da pustish fajlove koje sui snimila? Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Da li ga Windows u opste "vidi"? Probaj da ga formatiras....Generalno su se svi MSI player-i pokazali lose..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Drugar je imao sličnu situaciju, sasvim običan poku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Meni se desava da mi player zakuca dok se puni na kompu i to ga izvadim a slika koja stoji dok se puni bleji na playeru...Posto ne mogu da izvadim bateriju moram da sacekam 1 dan da se isprazini i onda ga roknem u komp i onda sve normalno radi,ali i ovaj bag mi se desio 2x i to fazon u razmaku od mesec i po dana...Evo danas mi se sjebale sluske moram da pazarim nove(a ne vredi mi da ih nosim opet na popravku jer bi to bila 4. za godinu dana).Ali ovako player uposte nije los zvuk je skroz ok i to sto ima bateriju koja se puni na kompu je veliki +(bar meni). Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ja sam imao isto dosta problema sa msiem jednom je skroz zakucao znaci nije reagovao ni na sta odneo ga u mb soft i resili u sproblem od tad sljaka extra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ma od MSI ne bi kupio ni podlogu Btw....nema Jasne....verovatno je resila problem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts