ZeRoX- Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Znaci ostalo je jos 2 dana do naseg CWa vs UWK nemaca, ja danas dolazim na CB sajt i pise da nije tacna sifra, odem neregistrovan na sajt i vidim da mi je neki lik disbandovao klan, ostali samo ja i voodoomana, a meni ukraden acc.Da li ima nacina da se ovo povrati? sta da radim ffs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 ovaj lik sto je ishakovao je iz Srbije, znaci puno vam hvala ljudi, umesto da podrzite svoje vi ih sjebavate, gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 zar ne mozes da trazis sifru na email ?! ko god da je uradio ovo pizda li mu materina i ako je nas i ako nije nas ... jos vise ako je nas... kakav je to nacin bre? http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 isao sam na pass recovery, i pise mail : hackzorzsrbija@yahoo.com...znaci ovo samo mogu Srbi da rade.To je neki no lifer ljubomorni klinac koji nema nista pametno da radi ocigledno,a nema muda da dodje i kaze da je on uradio.Kapiram da uradi nesto drugo, ali ovo je stvarno strasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 a mozda nije srbin? mozda je iz hr/cg/bih ?? ko god da je ... gg retarde http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 ne znam stvarno niti me zanima, ali ako zbog ovoga ne dobijemo sansu da igramo u playoffu lige koju imamo ogromne sanse da osvojimo, da bog taj idiot dobio rak mozga ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) ovo je stvarno tuzno, probacu da sredim nesto sa adminima, samo kad bi bili malo manje afk edit: to sto je adresa mail-a takva ne mora nista da znaci, realno mogao je neko da napravi i na yahoo mail tipa "highl1@yahoo.com" pa da hakuje... Edited July 4, 2006 by Bullseye_So Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 ovo je stvarno tuzno, probacu da sredim nesto sa adminima, samo kad bi bili malo manje afk edit: to sto je adresa mail-a takva ne mora nista da znaci, realno mogao je neko da napravi i na yahoo mail tipa "highl1@yahoo.com" pa da hakuje... ← highl1@yahoo.com je zauzet, znam vrlo dobro 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 ovo je stvarno tuzno, probacu da sredim nesto sa adminima, samo kad bi bili malo manje afk edit: to sto je adresa mail-a takva ne mora nista da znaci, realno mogao je neko da napravi i na yahoo mail tipa "highl1@yahoo.com" pa da hakuje... ← izgladio sam sa adminom, provalio je , hakovao je neki Sputnik , i vratice sve membere. a za mail, pise Srbija...svi stranci govore Serbia, tako da je logicno da je nas neki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 izgladio sam sa adminom, provalio je , hakovao je neki Sputnik , i vratice sve membere. a za mail, pise Srbija...svi stranci govore Serbia, tako da je logicno da je nas neki ← gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-2 Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Ae iskreno lik je sisica.Da ima muda hakovao bi albanske forume i sl.Posto pretpostavljam da prati ovaj forum evo sad ga prozivam na ferku.Ae kad bude tur u Forumu picko hakerska dodji i reci mi u lice "ja sam uhakovao" ako smes siso... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 satan smanji dozivljaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Ae iskreno lik je sisica.Da ima muda hakovao bi albanske forume i sl.Posto pretpostavljam da prati ovaj forum evo sad ga prozivam na ferku.Ae kad bude tur u Forumu picko hakerska dodji i reci mi u lice "ja sam uhakovao" ako smes siso... ← ja sam uhakovao, smesh na fer ? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 nije mi uspelo,povratili ste tim jbg,zamalo i highl1,nisi me spomenuo,da smo zajedno uhakovali Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 aj sad bar osvojite Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Highl1 najebao si kada stigne 15-16 :) P.S. Dobro da su nam vratili klan. A taj lik shto je hackovao je no-life idiot.... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 ja tebe nisam vredjao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 e ako je satan ONAJ satan iz Bataje onda se ja ne bi kacio sa njim :))) posto mislim da znam ko si satan http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 zao mi je sto ovo moram da kazem javno, ali satan is my love :) (on ga meni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) Ae iskreno lik je sisica.Da ima muda hakovao bi albanske forume i sl.Posto pretpostavljam da prati ovaj forum evo sad ga prozivam na ferku.Ae kad bude tur u Forumu picko hakerska dodji i reci mi u lice "ja sam uhakovao" ako smes siso... ← smanji dozivljaj, smesan si ko cirkus Edited July 5, 2006 by HanSMiTraLjeZaC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts