VoOdoO_MaN Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Zhaba me je zamolio da ovaj replay podelim sa vama Replay: http://my.opera.com/voodoo_man/homes/Repla...og_vs_sats_.w3g Cya Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Cool rep, prebio ga na masu zaba :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Mass aow ftw! Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 dobra je partija ovo neki nash? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 ali kad mu zaba reche "you care for stats" :)) a on nesretnik pravio 0-20 samo da bi nabio ogroman plus na accountu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Zaba nas igrac, reta nema tu price :))).. Aka na Ruru mu je Zba sto mozda i sve govori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 kome on jos nije dao ovaj rep ja ne znam, slao je i Tadicu na mail ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 kome on jos nije dao ovaj rep ja ne znam, slao je i Tadicu na mail ^^ ← ljubomoran si gj zabo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) Ovakvih je repova prije stalno bilo jos dok su suho,dedman i didi razvaljivali i dizali anciente...(dedman i dalje razvaljuje :) anyway Gj... Edited July 4, 2006 by encore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 nice nice :) gj Zhaba :) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 OK hajli, tuše!:-) Evo sad u rečima: DA li sam je jedini noob ovde kome je replay skroz bezeveze? Bez pravih obrta, sa utiskom da oba igrača prvi put u životu probaju nešto sa zgradama, bez town portala na demonu, pored dve nage... ili je samo zato što ne preferiram elfa? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Jok i ja sam noob. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Reko ja nedavno da je Mr.Vain xtra uber gosu :) btw ovaj rep stavljam u "nashi gosui" folder shto imam na kompu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 au, moram ja da dobijem nekog poznatog da bi zasluzio da se nadjem u tom mocnom folderu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 pa pokushaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ZOMG ZOMG Gde ja da aploadujem repove vs Torrena i Zertera help plz plz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 pa pokushaj ← ijuuu hajli.. ^^ trodnevni ban Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 pre ces ti da dobijesh, warn ti je 60% Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Meh... Sve zbog signatura Smaraci... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiTy.StaR Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Svaka cast Zhabo ,jeste da te ne znam ,ali ono svaka cast :) Quote Nema trensa bez eksera ? Nema hausa bez djus-vodke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Zhaba AKA "prvi cu da legnem da spavam" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Misha AKA vise ne vazi ono sto smo pricali,"Nemoj niko da mi udje u sobu" Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts