fatboy Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Malo po malo, stigosmo i do kraja Clubnight serijala na OneWay dj radiju. Ako ne racunamo ovu letnju pauzu, druzili smo se godinu dana i zajedno istrazivali svet elektronskog zvuka. Kroz ovaj serijal pokusao sam da slusaocima priblizim aktuelne trendove elektronske muzicke produkcije. Tome su verovatno najvise doprineli gosti DJ-evi koje sam dovodio u Clubnight i koji su svojim live guest miksevima publici predstavljali esenciju klubskog zvuka, onako kako je oni zamisljaju i vide... Nadam se da ste uzivali u Clubnight serijalu i zahvaljujem se SVIMA koji su podrzali ovu celu ideju i svima koji su nas iz nedelje u nedelju pratili. Takodje se nadam da ce ova pocetna energija Clubnighta uspeti u nekom obliku da stigne i do klubske scene u Vrscu, kada se ista jednoga dana bude izgradila i izdefinisala. Do tada, uzivajte u elektronskoj muzici kada god za to imate priliku, bilo putem radija, televizije ili partija i festivala. Jedno je sigurno, ova muzika brise sve razlike i granice medju ljudima, ona najefikasnije i na najlepsi moguci nacin ujedinjuje ljude! Poslednje izdanje Clubnighta svakako je moralo biti bogatije po svom sadrzaju, te sam vam ovaj put predstavio ne jednog, ne dva (kako je bilo najavljeno), vec TRI gosta DJ-a !!! I svi su vec odavno afirmisani na domacoj clubbing sceni, u sta nema sumnje! To su bili Flip, MKDSL i Ewox! Bas po istom tom redosledu su se i smenjivali za mix pultom i vesto manevrisali izmedju zanrova, na nase a verujem i vase zadovoljstvo. Link za download guest DJ seta: http://users.hemo.net/nigger/clubnight/044...t_30Jun2006.mp3 I fotke iz studija: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 I da, sprema se i DVD izdanje Clubnighta, sa svim emisijama koje su realizovane, ali o tome kada dodje vreme... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 shta bi, zashto kraj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 jebiga debeli bice dana za megdana. mega je bilo. omg brate na shta ti sada lichish istopio si se .. kapiram kad se vidimo uzivo da ce mi biti potreban mikrofon da se iskuliram Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 gj niggeru šta drugo čovek da kaže :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts