Jump to content

Exit Promo Party@01.07.2006

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hahaha,da,bas ta...upravo joj poslah,pa mogli smo jos malo da ti ga ulepsamo,kaze ona "imajte granice pobogu,cucemo se" :)))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Inache, Ivan je nestao negde i niko nije mogao da ga locira :D

ja sam ga locirao...

eh da stvarno brutalno veche... od pesme sunshine kako smo chekali mauda... do pesme leto je... \o/

posle cirkanje kod gruje ololo i dolazak pandura... (rekoh ah evo ih panduri) nasmrshti se pandur i kao... nismo mi "pandurti" mi smo policajci... wtf o.O srao minut dva reche stishajte ziku ololo.... i to je to mohi maud i ivan su se ubili al ovaj sa imenom koje pochinje na i se odvalio [:D]

posle grujine house partija... zapalismo na vreli asfalt pahchevachkog puta koji je josh vishe uzvreo vozhnjom grujine hantersice... packetove hondice... i lolmobila... gde lolmobil izlazio kao tehnichki i moralni pobednik... uz rechenicu by maud... "jebote ovo su najstarija kola a najvishe sranja pravimo " + by mohi "pa da moraju deca da uche..." + ivan " ahahahaahahhahahah" + migsha "ahahhahahahahah" plus packe pored pokushava da stigne... neshto reche stalji njgovom navugatoru okrene se da nas napushi i zavrshim sa pivom na faci i kolima by mohi nash pucach [:D] stizhemo na zhurku lele... gubljenje ovoono... ovi cirkaju ja trezan chudno sam se osetjao da budem iskren... zavrshish kinder bueno i chill... ovi se gube dok ja kuliram i snimam zvezde na panchevachkom nebu... stvarno lepo izgleda chovek se da za razmishljanje... kasnije... izadjosmo ispred.... packeta kupio cigare... (aj nekkao sam ih popushio zato sho su od njega inache nikad ne prljam usta sa kapitalistichkim cigarama.... pritom sam ga nauchio kako se pravi dim:D slikasmo se sa ciigarama svi fino bilo... zaboli se ispred dj putla gubili se josh vishe... ivan nestao u akciji... ja zapalio napolje kupio redbull i 10ak lizalica... razdelio lizalice i provalih da je odlichan materijal za startovanje normalnih ne nafuranih i ne umishljenih devojki... chill ovi se gube josh vishe ivan polako postaje nestali junak... zapalih posle po josh lizalica... ah da... nikad netju zaboraviti kako je dule lizao onu lizalicu [:D] jopeta skakutao kao lud... grijche muvao bivao muvan i lizao ololo... eksi ebo tao u vip`u bole ga racku... josh je ebao na moju spiku ... plus je ona dj`jka dobila extra big lizalicu [:D] bem ti ludog stalju... pravi je japanac [:D] olololo, drajvo mi packeta miciku ja njegovi hondicu prijatno bilo:) ovi josh vishe skakali... ramileeeeeeeee \o/ ololo:) posle upoznah grujinu shvecu kao... krene ona da pricha sa njim e si video onu guzatu... i ja tu uletjemmm kao pa nemoj sad da ga cimash i da ga usmeravash ka nekim guzatim (dok sam to prichao on je pokushavao neshto da mi kazhe... ) i na kraju reche pa to mi je sestra... [:D] i ja kao... aham drago mi je ja sam miljan:) machkici sam dao savet i lizu ja mislim il sam zaboravio dunno:) zpalismo posle ivan se komirao... slushali u kolima crno oko, onda od mikija jevremovitja - pijem i pesmu ja nisma kockar.... (EMOOOO) chekali ove... popeh se na trafo stanicu, smorio sam se jer nisam znao kako da sidjem pa sam na kraju skochio... maud mi uze kola i ode ka bg`u ah d avozih se na krovu kola... mohi mi zaboo patkiu pa sam morao da skakutjem na jednoj nozi do patike gadjo ga kamenom \o/ chuli su se neki "olololo predci[:D]" eksi snimao sve to posle zapalili na najbolje pljeskavice u panchevu bilo fino prichai urbane llegende ivana zakljuchali u kolima i ukljucish alarm al tjebe zaboravilo za to pokushao da udje i ukljuchi ivanu alarm ololo ... ja sam bio trezan.... vozioi do gajbe slushali dance... odbacili ljude do gajbe posle se zaboli kod hale na par minuta na parkingu koji gleda na autoput... ostavih mohija i ivana i zapalih na parking... izadoh iz kola i sretoh ortake koji se vratljali iz pekare sa 5.7kg peciva i 3l jogurta ololocirkali oni to veche ortak diplomirao... ziblejao malo tamo... odgledao kraj doom`a i eto me kutji [:D]

ukratko sha se iuzadeshavalo.... e da ovo je c/p sa drugog foruma... nisam ja pisao ololol :D

( [;)] )...

"Emotions"...

"Feelings"...

They only lead to damage, death and destruction...

hvala bate :*

:)))))

( [;)] )...

hahahaha

dobro dobro ae da te i pohvalim, lepo si vozio nazad [:D] za razliku kad smo dolazili kad si zaboravio da iskljuchish sva chetiri i spustish ruchnu .. al dobro kapiram tu tremu na premijeri [:D]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ah...sad sam ustao... :)))

slike i jos opsirniji review kasnije :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.