bolkonski Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 A da ne govorimo koliko je neprofesionalno uradjen test. Osnovna stvar kod eksperimenta je da se objasni metodologija izdrade, inace dzaba cela prica, ko ce u to da veruje. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Mislis, resio je problem licne (ne)higijene? ← kad ste nestrpljive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 hahaha metodologija :) Nije to naucni rad, to je rucni rad! Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 vrhunski je test nema sta kip it det vej Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts