Demian Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Nemoj uopste da se cimas.Iskreno mi nije jasno kako nisi prosao pijemni na visoj poslovnoj koju upisuju ljudi as 2.00 prosekom iz srednje.Sacekaj Septembar ili kad je vec drugi rok, pokazi im pare i primljen si ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 drugi konkursni rok je prvog septembra ali se ispisuje samo ako se u prvom roku ne upishe 1.901. ljudi koliko primaju godishnje sto nema sanse da se desi ovaj put posto je polagalo oko 2500 ljudi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Upi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 : )) vudu optimista.. Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 UPISAN SAM ! \o/ posto je bilo 405 vise ljudi koji su polagali prijemni ,od broja koliko primaju inace zatrazili su od vlade da im daju dozvolu da prime jos neki odredjeni broj uchenika i vlada je dozvolila jos 300 ljudi da moze da se primi a ja sam bio blizu 290og :))))))) koja sreca /sigh eto meni prvih realnih problema u zivotu ,znam da je ova skola u odnosu na druge dosta laksa ,ali je za mene ovo ipak nesto u vezi chega cu morati prvi put u zivotu da se potrudim zaista :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 bravo kili, pobedili smo. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts