Jump to content

Prodajem cetvorodnevnu kartu za Exit

abohac

Recommended Posts

6500 je u slobodnoj prodaji, ako si student vidi na faxu moze da se zavrshi karta i za 4500.

E care hvala ti mnogo na ovom postu, samo molim te objasni meni i ostatku planete kako to karta na faxu (kom bre faksu, u kojoj zemlji?) moze da kosta 4500 dinara? Ja sam rezervisao kartu 14 sati posle pocetka prodaje i tada je kostala tacno 5290 dinara i kako to sada moze da se kupi karta za 4500?

6500 je u slobodnoj prodaji, ako si student vidi na faxu moze da se zavrshi karta i za 4500.

E care hvala ti mnogo na ovom postu, samo molim te objasni meni i ostatku planete kako to karta na faxu (kom bre faksu, u kojoj zemlji?) moze da kosta 4500 dinara? Ja sam rezervisao kartu 14 sati posle pocetka prodaje i tada je kostala tacno 5290 dinara i kako to sada moze da se kupi karta za 4500?

polako,mojne da se nervirash.siguran sam da si ponosan shto si tako brzo rezervisao kartu.

nama na mashincu su nudili pre dve nedelje karte+ mesto za shator u kampu za 4500 dinara , igi mi je rekao da je isto bilo i na arhitekturi. naravno sve je ishlo preko saveza studenata fakulteta. stoga logichno je bilo zakljuchiti da su i ostali fakulteti dobili slichne ponude. sad shto u savetu studenata drugih fakulteta sede kreteni i budale koji gledaju samo svoje dupe,nije moj problem nego vash.

Edited by urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

• Create New...