Jump to content

MATURSKA EXQRZIJA ITALY...

Recommended Posts

Pogledajte ove fotke, tri mrtvopijane drugarice su mi pozirale na maturskoj exqrziji...

Milana - extra slatka riba, pogledajte samo taj tatoo....

Dragana - a skontajte druga u pozadini, kako zeva u njeno dupe [:D]

Milica - Ah ti pirsinzi :)

#4 Sve tri, pogledajte samo kako ga zhele :)

Edited by domiNus

Au znachi kakve su,ne mogu da verujem...Ali kakvu sisu ima ova Milica,znaci za sve pare...ona je meni najjaca,mada je odlicna i Dragana...MA BRATE SVE SU EXTRA!!!Dobro kaze Jack,ko ih jebe shto piju...Sad josh samo to da kresnes,i to je to:))! Aj poz & enjoy :D !!!

2ch4bup.jpg

A jel ti imash slike ? Ako imash daj da ne drkam na prazan post :P

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Bravo Atlantis, ako nisi znao, posle svakog topica ide zarez, jer onda ide description topica... A ja tako pishem uvek exqrzija, moc navike... Jao bozhe, od kako sam regovan ovde postujem normalno, i onda se jednom nashalim i odma me hejtuju... Sada shvatam zashto je dosta mase napustilo ovaj forum...

@ FirstBorn

Dacu ti na pm [:)]

Edited by domiNus

Moje mishljenje je, naravno, nebitno, i ja svakako ne mogu uticati da neko bude banovan. Time sam samo zeleo da skrenem paznju da ti je sala GLUPA. Mozda je gresim, mozda je ovo vrh vrhova apsolutno genijalnog smisla za humor, mozda ja za isti nemam smisla, kad mi je ovo glupo... Sve je moguce...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

shto ne dodjoh malo ranije...

e baksuze... :)

koji sam retko :)

btw

shala je glupa

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...