voodoo_ Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) Ako je neko raspolo Edited June 18, 2006 by voodoo_nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 (edited) E stvarno rulaju ove igre sa keca, nekako, šta ja znam... imaju dušu. Samo grafika krš, ali mi to ne smeta da ponovo uživam u NFS: Porsche Unleashed- jebote, kako je jak osećaj u Classic Era, voziš max 150 na sat, dok drnda muzika 50-tih:-) Elem, evo šta ja imam: 1. Medal of Honor 708 MB 2. Necronomicon 670 MB 3. NFS 5: Porsche Unleashed 626MB 4. Pro Evolution Soccer 2 sa timovima (meni i dalje najbolji fudbal!) 5. PES 2 sa reprezentacijama (isto, je li:-) 569MB 6. Soulblade (na fazon Tekkena) 7. Fighting Force 1 557 MB 8. Quake 2 339MB 9. Fisherman's Bait (da, da, pecanje, nemoj da se čudiš, od ovoga nema boljeg kad igraju dvojica!) Sa te liste mi deluje primamljivo: 1. Duke Nukem 2. Taj CD sa Tekkenom & Stuff 3. Tomb Rideri- Samo me interesuje kakvi su u odnosu na trojku, koja mi je bila OK- Valjaju li oni? 4. Soul Egde mi je nešto poznato- podseti me molim te 5. Eventualna preporuka... Ustvari, ono što očajnički tražim već neko vreme su Syphon Filteri (sva tri dela), kao i C12 (još jedna fenomenalna 3rd person akcija), pa ako to neko ima, neka mi se javi u ovom topicu ili na PM, please... Edited June 28, 2006 by millancche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 A da, listi sam pridodao Tomb Raider 2 (full psx) i Search & Destroy (ps2, verovatno rip). Soul Edge i Soul Blade je jedno isto, razlika je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts