overkind Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) @oveRk1nd sada stvarno ne znam da li ces moci da upadnes posto se prijavilo njih vise od 20, pitacu zera posto njemu net cas radi cas ne pa cu ti javiti. po mom misljenju verovatno ces i ti putovati za zr :) ← Bog te cuo decko :). Edited June 30, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 hm.. ja sam siguran samo za nedelju, ako ne budem radio u ponedeljak onda opushteno ostajem.. ali netju znati do tog vikenda ;( Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 @oveRk1nd pitao sam zera nema problema i ti ces putovati za zr izgleda da me poslusao bog :) Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 :))) E sad si mi ulepsao vikend. Javnite kad igde da cekam, i ako nije problem, ja nosim samo misa i podlogu. Eventualno sluske. Cim je ceo komp. Sta je za lalanje? Ili ne-lalanje? :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 sto se tice prevoza ja tu nemam pojma, a sto se tice spavanja to sam vec rekao da nije problem. Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Nemoj taj fazon smestićemo vas negde :)) ja ću da izbacim zeroa iz gajbe da mu overim krevet,,, LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Ja sam prosli put spavao sa zerom i njegovim caletom na istom krevetu tako da niste se ne brini ima jos mesta!lol=) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 ma bice mesta, kod zera moze njih 4, tako nesto i kod fluca, bice mesta bice samo bez nervoze. Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Ja sam prosli put spavao sa zerom i njegovim caletom na istom krevetu tako da niste se ne brini ima jos mesta!lol=) ← aaaaaaaaaa!!! Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Znači simo da nosimo šator? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 obezbedite mi hotel bre Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ^ word Da li ima nekih free crt monitora, poshto kapiram da mi se isplati samo da nosim kutjishte sa sobom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Dogovorio sam na poslu. Free sam u nedelju. Srdjan Prodanovic - [oveRk1nd] - bez kompa. Kontam da za kompove mozemo da se organizujemo nekako. Ne igramo bas svi istovremeno? Aj Zero, oglasi se. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huncut Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) e zeroql ja sam vip i dolazim iz daleka znaci za mene i mog brata i celu sye ekipu spremite sobu sa kilom da nemoram da se kuvam!!! ako nema ne dolazimo samo da znate!!! Edited July 4, 2006 by Huncut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 zero nema para da uplati net, tako da ga nece biti neko vreme ;) @stalja predpostavljam da ce biti nekih viska monitora, ali nista nije sigurno. @oveRk1nd skontacemo se za kompove, ako dodjes normalno je da ces da igras :) @Huncut nemam pojma da li ima klime! Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 predpostavljam da ce biti nekih viska monitora, ali nista nije sigurno. sad mi je jasno na kom je nivou orga :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 Ola! :) E PPL trazimo lokal menjamo lokaciju jer ce nas biti puno i tako...sad za klimu opet treba da nadjemo neki lokal sa klimom da bi udovoljili sve vas ... Sto se tice spavanja ovako hotel nedolazi u obzir jer je skup ko djavo dogovoricemo se na lanu ko ce kod koga...posto neki planiraju samo jedan dan da ostanu ... pazite ovako ako nadjemo neki lokal mozda ce biti skuplji ufur za lan zbog lokala...jos infa uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 e corey, na lanparty se dolazi sa svojim kompom, nije ti to neki turnir u nekoj igraonici pa ti dodjes i samo poneses svog misa tastaturu i sluske. mi uopse nismo duzni da vama nabavljamo monitore and stuff. ja sam rekao da nije nista sigurno samo zato sto ja nemam viska monitora, a znam da zero ima ali ne mogu da govorim u njegovo ime pa da kazem bice sigurno daceti zero monitor nema nikakvih problema. mi cemo se potruditi da vam ugodimo max. ali i vi nemojte ocekivati previse, dolazice i ljudi bez kompa pa ce se igrati. ovo je lan for fun vazno je samo da se dobro provedemo ;) Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 E da. Pitanjce. Ajde recite mi stanicu. Kada dolazite po nas u BG? Ja radim od subote od 20h pa do nedelje do 8h. Ako je manjak kompova ja mogu da iscimam kuciste, ali 17'' CRT tesko. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 shta bre radish ti overkajnde? kao obezbedjenje? kakvo je to glibavo radno vreme.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 zero mora docji kombijem po nas (ili kombajnom)... posto nas ima par.. .i svako vuche komp... nema leba kod stalje u juga :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 kaze organizacija oni koji dolaze sa kompom imaju prevoz a oni koji ne...jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Zero, nesreco. Evo spakovacu komp. Ali javi satnicu. Da se ne cimam ako znam da ne mogu da stignem. Ako moze, ucinicu sto mi je u moci da ortaku deknem tft :). @Sima: Ne cuvar, gorila :). Salim se. Da, radim malo kao nocobdija. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Omogućavaš starim ženama da se ponovo osete mladim^^ cccc..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) Omogućava Edited July 6, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts