Rakija Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Posle duzeg vremena resio sam da napravim novog lika.Ortak krenuo wow pa reko aj da igram sa njim.Naravno uvek sledi ono standardno podesavanje UI-a kada napravis lika i onda mi se dogodio prvi bug.Action barovi su mi bili vidljivi non-stop cak i kada iskljucim opciju "allways show action bars " u interface options.Toliko sam se iznervirao da sam sve opcije u iterface options resetovao na default.Kada sam to uradio pojavilo mi se sledece : http://img87.imageshack.us/img87/5126/crap26af.jpg Posle log out-a action barovi su se vratili na normalu ali je combat log ostao. Combat log mi stoji sa donje desne strane ekrana stalno i ne mogu nikako da ga sklonim.Pre nego sto sam ovo resetovao bilo je dovoljno samo da pridjem misem pri vrhu chat-a i pojavio bi se proziran prozor gde bih mogao da biram izmedju chat i combat log.Chat je otkljucan u interface opcijama ali ja ne mogu nista da uradim,desni click jednostavno ne reaguje tako da ne mogu nista da podesim.Pomagajte ! Inace koristim najnoviji CT-mod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Ma nije to Neo. Deshava se kad imash CT da pozicija na kojoj treba da zadrzish/kliknesh mishem, da bi se pojavio menu za unlock, color..., je pomerena i moze cak biti van combat log-a. Probaj da iskljucish CT, pa da probash ovo shto ti je Neo rekao. Ako to ne upali, probaj da obrishes chat_neshto.txt file (valjda se tako zove)...nek ti kaze tacan naziv neko ko ima instaliran WoW Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 shit ,resio sam problem tako sto sam obrisao ceo WTF folder ali sam zato izgubio sve prethodne setingse ukljucujuci lokacije biljaka/ruda macross-e i ostale opcije /cry :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) ja imam obrnut problem ja ne znam kako da vratim combat log ,ne znam ni kako se izgubio jel neko zna tacno :o ? a da nije brisanje svih addonova Edited June 16, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 probaj da obrishesh chat-cache.txt . Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Killy probaj da u Interface opcijama za Chat sve uključiš ili isključiš pa ćeš da provališ šta će da pobrati Combat Log. Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 e hvala Interface Options ,chat ,simple chat i onda moze da se podesava i chat i combat log. mislim da je to i resenje i za rakiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) edit ... napisah ovde ali teh sada videh da si reshio problem .. aj hf Edited June 16, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 moze da pomogne i pravljenje novog chat prozora u kome ces aktivirati samo combat related stuffz :) ja tako radim ako/kada mi se izbaguje/nestane combat log... obicno posle wow/windows crusha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts