dvnityCker Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 iako je vest stara skoro tri meseca, ja sam tek danas skontao, naima jedna od najboljih RTS dobija 3. nastavak Leading PC strategy games publisher Paradox Interactive announced great news today for strategy fans of the award winning and critically acclaimed Europa Universalis series. The much awaited Europa Universalis III explores the areas of exploration, trade, warfare and diplomacy and is scheduled for release in Q1 2007. The Paradox development team has been working on the game and its new engine for close to twelve months and the game will carry the characteristic trademarks of Paradox Grand Strategy titles: immense depth and historical content paired with challenging gameplay and replayability value. At the same time focus has been put on making it easier for casual strategy fans to get into this game. The Europa Universalis series put Paradox Interactive on the map as a global developer and has been awarded with Editor Choice Awards by sites like IGN, Strategy Gaming Online and Firing Squad. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 paradox r00lz Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 iako je vest stara skoro tri meseca, ja sam tek danas skontao, naima jedna od najboljih RTS dobija 3. nastavak ← pa ne bih je nazvao RTS ..to zvuci kao Age od empires i ostala "boranija":) vec prava stretegija...:) jel ste igrali verziju 2 svetski rat(valjda se zove iron will,ili tako nesto)?mnogo dobro takodje,ali laksa igra od "original evrope universal." Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erzherzog Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) Edited July 11, 2006 by Erzherzog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Nije loša igra,ideja je super kao i koncept,ali sam sistem igranja mi se ne sviđa. Više volim Civilization koji je tu negde.Više se uživim dok ga igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) aaaaaaa uz dvojku sam dao zivot i mesece igranja jeeeebenoooo imba dobra igra ... obozavam je ... samo se nadam da ne ubace neka sranja tipa rome total war da mora da se igra u real time borbama etc ovako kako je bilo bilo je super :D Koliko sam igrao cak sam i Srbiju proshirio preko cele afrike azije i evrope ( sem imba engleske ) zasta mi je trebalo 2 meseca :D ne mogu da docekam zaista :D btw nije eu teshka kada udjesh u fazon i jednostavno provalish fore sa svakom nacijom posto imaju skriptovana deshavanja , jednostavno se morash temeljno pripremiti par desetina godina pre neke revolucije ili bilo kakvog sranja koje znash da ti predstoji :) takodje odigrati dobro politichku igru i to je to ;) Edited July 8, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erzherzog Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) jedva cekam... Edited July 11, 2006 by Erzherzog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Mislim da imam ja negde na disku eu2, potrazhitju.. teshka je oko 500 mega. Gledao sam screenove 3. dela, i ne izgleda loshe. Samo me uvek smaralo shto igra ima limit (imatje i eu3) ;( Jel ima neko onu drugu verziju igre, isto je paradox pravio. Nije taj iron blabla, vetj je smeshteno u srednji vek. Pa gradish neke sawmillove, i zamkove, postavljash ljude na razne pozicije u kraljevstvu, a oni imaju neke skillove i statove. Prilichno zanimljivo kada se sve izvali. Samo kad bih se setio kako se zove mozhda bih mogao i preko nekog p2p programa da je nadjem.. :( enivejz.. koja god da je evropa.. multiplayer pwnz (iako se ponekad blago baguje). Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erzherzog Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 (edited) Da nije CRUSADER KINGS? To je iz EU serije i na tu je foru. razvio Paradox. Ako jeste, rece mi drug da ima i da ce mi dati, pa ti onda mogu narezati na cd. to je nesto kao, ima tri perioda jedan od 1066, drugi valjda 1100-i-neka i treci isto tako nesto1200+. u drugom i trecem ima i srbija. Biras zemlju, feud i plemicku porodicu i onda se razvijas, ratujes/mirujes, zenis se i radjas si decu, koju posle treba da skolujes da budu pametni... osim toga, imas tamo i vazale pa im dajes titule i oblasti, a oni se, naravno, posle bune pa ih ti tabash... itd. MUY je COMPLICADA, kazu, ali je super. Mislim da imam ja negde na disku eu2, potrazhitju.. teshka je oko 500 mega. Gledao sam screenove 3. dela, i ne izgleda loshe. Samo me uvek smaralo shto igra ima limit (imatje i eu3) ;( Jel ima neko onu drugu verziju igre, isto je paradox pravio. Nije taj iron blabla, vetj je smeshteno u srednji vek. Pa gradish neke sawmillove, i zamkove, postavljash ljude na razne pozicije u kraljevstvu, a oni imaju neke skillove i statove. Prilichno zanimljivo kada se sve izvali. Samo kad bih se setio kako se zove mozhda bih mogao i preko nekog p2p programa da je nadjem.. :( enivejz.. koja god da je evropa.. multiplayer pwnz (iako se ponekad blago baguje). ← Edited July 11, 2006 by Erzherzog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Cenio bih ako mozhesh da mi narezhesh. Ja sam nashao disk instalacije eu2 (koju sam pozajmio ko zna od koga i zaboravio da mu vratim) pa mozhemo se menjamo ako ti i dalje treba (vidim da si editovao postove, ne kapiram zashto?) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 valjda zato sto je nasao igru. enivej, igra mi je top5 svih vremena, licno sam najvise voleo igrati sa portugalom :) u jednom trenutku sam, u ocaju jer sam je presao gomilu puta, resio da randomizujem onu excel tabelu sa podacima o provincijama i dam svaoj provinciji drugu sirovinu, kako bi istrazivanje opet bilo zanimljivo :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Симоооо, хоћу ја ЕУ2... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Nije problem datju ti.. al sam se nadao da tju se trampiti sa ovim erzherzoq-om za crusader kings ;( Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erzherzog Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Nije problem datju ti.. al sam se nadao da tju se trampiti sa ovim erzherzoq-om za crusader kings ;( ← Nema frke, bre, za Crusader Kings! Jedino, moraces da sacekas 5-6 dana dok mi ortak to donese (dok ode kuci, pa dok se vrati u Bgd...) tamo negde u ponedeljak-utorak. Cenio bih ako mozhesh da mi narezhesh. Ja sam nashao disk instalacije eu2 (koju sam pozajmio ko zna od koga i zaboravio da mu vratim) pa mozhemo se menjamo ako ti i dalje treba (vidim da si editovao postove, ne kapiram zashto?) ← Da, jeste, nasho sam eu2. al' nema to veze... Nego nabavljam HoI2:Doomsday i intresuje me je l' to, ono, obicni expansion za HoI2, ili moze da se igra samostalno, bez potrebe da kupujem i osnovnu igru. Pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Nije problem datju ti.. al sam se nadao da tju se trampiti sa ovim erzherzoq-om za crusader kings ;( ← Онда је најбоље да ја сачекам да ти добијеш и Crusader Kings, па да ти онда све то покупим... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 hahah :)) vazhi se.. bacitju ti pm ako dobijem to. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 koliko ima expansiona EU2 i kako se zovu? i ako ima neko voljan da mi nareže exp... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Ево ја данас нађох на компу и Two Thrones, исто од Paradox-a. Постоје 2 кампање у игри: Стогодишњи рат и Рат ружа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 prvi put chujem za taj two thrones, jel ima makar jedna iz celog serijala sa stabilnim multiplayerom? Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Можда... У сваком случају, 2Т ми делује смешно у односу на ЕУ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) E kuku meni kad ste vi tek sada izvlili Crusader Kings star godinu ipo dana. Two thrones je kao neka offspin igra i njesra je. Mnogo je zajebanije nabaviti Victoria-u.To nigde kod nas nisam uspeo da nadjem a ni preko peer2peerova... Inace za nekoliko promena u patchovima za CK sam ja zasluzan jer sam bio aktivan na njihovim forumima,tipa karakteristike Rastka Nemanjica,koji je u vanila verziji bio Cruel,Stutter i imao Military Education,mislim daj... Edited July 21, 2006 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 i ja isto pokusavam da pronadjem nekako tu victoriu-empire under the sun, ali nigde ne nalazim kopiju, niti na sbb hubu niti na torrentima. jedino sto mi preostaje su ovi drugi habovi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts