f4ts0 Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Pa zeki moglo bi se reci da si uspeo uz ivotu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) ko je ivota? ili ivot? Edited July 23, 2006 by Ph0r3w3r0 Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ko je ivota? ili ivot? dobro odakle ti to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 To je Stalja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 offtopic : Da to je taj famozni hotel sa sedam zvezdica...nisam verovao kad sam cuo Tamo tetka (koja je direktor zaduzen za bliski istok u British American Tobaco-u(ne znam tacno za sta je dir. ,za marketing valjda ili kadrovski)) ima seminare or whatevah,nemam pojma ni kako se zove,samo znam da dobijaju one ipod-ove od 40 giga kao poklon ,ono kao da imaju sta da slusaju dok ovi kenjaju ,strasno sve one luksuzne sobe su ispod nadmorske visine,i ono ti veceras ,i ribe te gladno gledaju A rece mi tetka ,zadnji put kad je bila,da su poceli nasipanje peska na njihovom moru ,kao da naprave mala ostrvca koja ce zajedno izgledati kao mapa sveta I naravno tu ce biti najluksuzniji hoteli itd...Dubai ce tek da bude centar svetskog turizma ,kao da vec nije sry na ovolikom off-u ,'teo sam da vam prenesem impresije koje sam video na slikama :) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 http://pajser.users.sbb.co.yu/honda.jpg Eo, malo sam traumirao stalju danas ^^ Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 a ovaj prekidach desno sluzhi za pokazivanje prave brzine? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Vidi se da nikad necesh polozhiti vozhnju :P Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 pico Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ne to je prekidač za uključivanje mozga Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 To ne postoji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 to je onaj chuveni hotel sa 7 zvezdica... il greshim?Burdz Al Arab ako sam ge lepo napisao po srpski :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Pa zeki moglo bi se reci da si uspeo uz ivotu dobro odakle ti to? (: Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 omg pajseru pokazacu ti ja sta je 240 lolo pa ces plakati lolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 što nije bilo digitalnih aparata dok sam vozio saaba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 ehh u tvoje vreme nije bilo digitalnih aparata :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 omg pwn admina :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 IVAN JE DEDA neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 offtopic : Da to je taj famozni hotel sa sedam zvezdica...nisam verovao kad sam cuo Tamo tetka (koja je direktor zaduzen za bliski istok u British American Tobaco-u(ne znam tacno za sta je dir. ,za marketing valjda ili kadrovski)) ima seminare or whatevah,nemam pojma ni kako se zove,samo znam da dobijaju one ipod-ove od 40 giga kao poklon ,ono kao da imaju sta da slusaju dok ovi kenjaju ,strasno sve one luksuzne sobe su ispod nadmorske visine,i ono ti veceras ,i ribe te gladno gledaju A rece mi tetka ,zadnji put kad je bila,da su poceli nasipanje peska na njihovom moru ,kao da naprave mala ostrvca koja ce zajedno izgledati kao mapa sveta I naravno tu ce biti najluksuzniji hoteli itd...Dubai ce tek da bude centar svetskog turizma ,kao da vec nije sry na ovolikom off-u ,'teo sam da vam prenesem impresije koje sam video na slikama :) Taj vestacki arhipelag pravljen da ostrva izgledaju kao sve zemlje sveta nece biti lokacija za hotele vetj za luksuzne vile...Bradgelina su vetj pazarili jedno ostrvo (i za sada neizgradjenu vilu) za sebe =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 KAO I BEKAM OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 ur caps is stuck man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 offtopic : Da to je taj famozni hotel sa sedam zvezdica...nisam verovao kad sam cuo Tamo tetka (koja je direktor zaduzen za bliski istok u British American Tobaco-u(ne znam tacno za sta je dir. ,za marketing valjda ili kadrovski)) ima seminare or whatevah,nemam pojma ni kako se zove,samo znam da dobijaju one ipod-ove od 40 giga kao poklon ,ono kao da imaju sta da slusaju dok ovi kenjaju ,strasno sve one luksuzne sobe su ispod nadmorske visine,i ono ti veceras ,i ribe te gladno gledaju A rece mi tetka ,zadnji put kad je bila,da su poceli nasipanje peska na njihovom moru ,kao da naprave mala ostrvca koja ce zajedno izgledati kao mapa sveta I naravno tu ce biti najluksuzniji hoteli itd...Dubai ce tek da bude centar svetskog turizma ,kao da vec nije sry na ovolikom off-u ,'teo sam da vam prenesem impresije koje sam video na slikama :) da.. gledao sam emisiju na discovery-u, nasipaju, i po 'prototipu' izglade bolesno dobro, kao neki oblik palme kada se gleda iz vazduha... samo imaju frku ne mogu da im isporuce dovoljno kamenja. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 ehhh kad bi imali para da plate za to kamenje... al ovako je frka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Nadjite na google earth - vidi se cela ta palma... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 palma je jedno, a mapa sveta potpuno drugo, nemojte ih mešati nego, mene zanima koju će projekciju arapi upotrebiti za mapu sveta.. dal ona u kojoj njihove zemlje imaju realnu proporciju il ona u kojoj je britanija ko pola saudijske arabije :) ur caps is stuck man! moram da držim shift da bih kucao mala slova :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts