weasel Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 dobro je sto radi bilo koja slika roflsauce za darijanu ← zato sto sam mora da brisem ftp zbog nekih sranja evo sad rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « ... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ahaha ovaj as pored longlija je odličan :)) longli brate, ne stoji ti ta frizura nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 E i ja sam stajao u poze kao longli dok sam se lozio da idem u teretanu :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ahaha ovaj as pored longlija je odličan :)) longli brate, ne stoji ti ta frizura nikako. ← Ma znam , meni dobro stoji ili jako kratko ili malo duze , kad je ta sredina posle kratkog dok naraste , onda bude bzvz. @fatso: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) pogreshan topik...a pesmo donekle si u pravu...radim neke crteze za studio u zenskom drustvu i uz bakardi brizer Edited June 23, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Igi deder, izbaci to iz sebe, nacrtaj par radova iz AC-a Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 brate Longli koje prajsles garije imate...kontam da ti nikad nije dosadno... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 tozina je totalno dizel shkola svi su ovakvi a ribe su ofarbane u belo i dolaze u roza minicima u shkolu ja sam tamo krenuo pa sam se prebacio neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 btw ovu bekvalac sam prezirao smoreniju profanku nisam video neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Likovi iz razreda su posebna prica , to je komedija , ali moraju se uzivo pricati njihove provale. Lag , skola je vishe fensi , nego dizel.Bekvalac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) samo za Pajsera MY EYE ;) PLAVO Edited June 24, 2006 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 ribe su "fensi" a realno su dizel brate :) isidora je fensi neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) Isidora je mega shtreberska , chast izuzetcima , al ne streberska u fazonu odlicni ucenici , nego u fazonu retardi :) Iako moj super drug ide tamo , i on sam priznaje da je ochaj :O Mada mene nervira sto je Svetina previshe fensi , ali naviknes se posle 3 god. Ma na svaku se naviknesh posle par godina. Edited June 24, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 mashinska je fensi Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 u masinskoj smrdi ! ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Isidora je mega shtreberska , chast izuzetcima , al ne streberska u fazonu odlicni ucenici , nego u fazonu retardi :) Iako moj super drug ide tamo , i on sam priznaje da je ochaj :O Mada mene nervira sto je Svetina previshe fensi , ali naviknes se posle 3 god. Ma na svaku se naviknesh posle par godina. ← shtreberke? jel zato imamo najskuplje sponzorushe u shkoli? bekvalac? alo? i nasha generacija u tozinoj je imala 4-9 i 4-5 mora uvek da bude shtrebersko odeljejne ili dva a ortak ti je neki rtd :) isidora je sjajna. u mojoj generaciji je kec shtreberski razred i tu su uglavnom retardi, a ostalo je sve u fazonu "i shtreberi su likovi" pazi kad meni nije dosadno bilo isidora > tozina LOL neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) ma brate u Jovinoj su najveći retardi i najluđe sponzoru Edited June 25, 2006 by nt.maharaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) -is'o kod ortaka kolima, nestalo benzina pa ceko.. » Click to show Spoiler - click again to hide... « -bilo mi vrutje al' frizhider i ova mala resavaju sve ... » Click to show Spoiler - click again to hide... « -malo slike zvane "Ja i najvetji car..." » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « -i na kraju samo ja... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited June 25, 2006 by tibor2 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 hehe, evo i mene sa mature, bilo pre 2 dine :) Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Ali ortak u sredini je FTW :))) ono olololoolo varijanta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 shtreberke? jel zato imamo najskuplje sponzorushe u shkoli? bekvalac? alo? i nasha generacija u tozinoj je imala 4-9 i 4-5 mora uvek da bude shtrebersko odeljejne ili dva a ortak ti je neki rtd :) isidora je sjajna. u mojoj generaciji je kec shtreberski razred i tu su uglavnom retardi, a ostalo je sve u fazonu "i shtreberi su likovi" pazi kad meni nije dosadno bilo isidora > tozina LOL ← Dobro , i shta sad da ti kazem?Tebi je bolje u Isidorinoj , dok ja ne bih ni za obezbedjenih 5.00 ishao tu i jebiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Ali ortak u sredini je FTW :))) ono olololoolo varijanta :) ← ortak je iz zajebancije iznajmio kostim iz narodnog pozhorishta :) Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts