LZ Master Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 5. Zabranjena je diskusija o drugim sajtovima, omalovažavanje drugih Internet prezentacija, upoređivanje sajtova, ocenjivanje njihove vrednosti ili sadržaja, "hejtovanje" drugih prezentacija, i/ili članova/vlasnika/urednika tih prezentacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) 5. Zabranjena je diskusija o drugim sajtovima, omalovažavanje drugih Internet prezentacija, upoređivanje sajtova, ocenjivanje njihove vrednosti ili sadržaja, "hejtovanje" drugih prezentacija, i/ili članova/vlasnika/urednika tih prezentacija. Edited June 10, 2006 by Ivan_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 A zashto jednostavno ne bi platio com domen 15$ godishnje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 opet pravish hari poter forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 HAHAHH jujuju zlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Boze mili aj se ja registrujem na one silne "dovedi 50 drugara dobijesh dolar" sajtove pa da svi lepo skupljamo kesh za moj micubishi evo7 ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Boze mili aj se ja registrujem na one silne "dovedi 50 drugara dobijesh dolar" sajtove pa da svi lepo skupljamo kesh za moj micubishi evo7 ... ← pa pazi taj evo je moj plan... nadji druga kola... hmm il mozhemo da delimo ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 opet pravish hari poter forum? ← joj to je taj :)) sad si me odvratio da se regujem :=) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 LZ Master, ovo ti je otprilike peti put da kačiš ovakva sranja, a jedno tri puta si reklamirao neke svoje forume. pri tom, na RUR forum dolaziš samo da bi kačio ovako neko sranje, pa eventualno na usput postuješ na nekoj HM temi.. sve u svemu, jedan si od najneproduktivnijih članova ove online zajednice, i članarina će ti kroz koji sekund biti oduzeta. molim te da se ne vraćaš na ovaj forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts