Sim-A.Fuse Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) ospdm6? :) pa ti nemash pojma ni shta smo igrali.. skandal.. Edited June 15, 2006 by Sim-A.Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 šteta :( dajte pov demoe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) Svi demoi su tu: ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/de...ring%20'06/ GG za tim. Odlichne partije! ;) Ja sam zakazao na ospdm5 prilichno ali mislim da je nadoknadjeno na dm7. :P Jbg, ako treba da navedem greshke na koje treba da obratimo paznju (jer ih treba upamtiti i to menjati sledeci put): -> komunikacija sa oksom (obavezno na ts sa ostalima sledeci put) [nema izgovora] :D -> nismo ubacili zeroql umesto bilo kog na drugom pdm6 (nishta strashno ali eto nismo se setili, svez igrach bi nam dobro doshao kao i promena; i sam sam kriv za ovo jer sam bio protiv za ospdm5) [idejno gledano za sledeci put, treba vezbati sa bar 5 igracha i menjati tim ako se loshe pokaze, mozda ce neke kombinacije igracha bolje funkcionisati na nekim mapama] -> mnogo vishe paznje treba da obratimo na pravila sledeci put (po kojima smo mogli da izaberemo i sbb server gde imamo prednost vs ludaka sa 10mbit/30ping@125paketa, jer su kasnili za server srch) -> znachi da svi ischitaju za sledeci put pravila lige kako bi kao tim odluchivali jednoglasno a ne prihvatali bilo shta jer nas mrzi da mislimo pred pochetak mecha (shto i jeste problem kad se treba koncentrisati igru a ne bi bio da znamo pravila).. [i slushali jedni druge kako se deremo jer ne valja server ili neshto trece] dalje su okolnosti: -> server je bio vishe/manje fer ali nije imao CB tdm mod, u obichnom TDM mashingan je mnogo jachi (skida vishe heltha) shto rezultira u mashngan spawn rejpu kada se igra protiv ljudi koji imaju vezu koja izdrzava 35pinga sa 125 paketa bez linijice u lagometru (pogotovo na manjim, zbijeninijm mapama kao shto je pdm6 gde igrach moze brzo da predje s dela mape na drugi ili da puca preko pola mape).. [upravo razlog zashto treba uvek da nadjemo admina, da znamo pravila svi i da se svi bunimo, jednoglasno-zajedno, kako bi dobili normalan server --> nije problem igrati bez CB TDM moda ali je problem igrati bez CB TDM moda protiv nekog ko pinguje 15 bolje od tebe i to sa 25000 rate i 125 maxpaketa;)] Eto to je neko moje vidjenje, mislim da smo super igrali i proshli kad se sve sabere. Nauchili smo shta i kako za sledeci put (taktichki, dogovori, vezbanja). Mislim da bi sada trebalo da dogovorimo neku generalnu sliku kako i shta unapred. Dok smo jos svezi (kako ne bi pozaboravljali sve shto treba ispraviti), bez obzira na to da li sada imamo zelju ili u planu da igramo OC/NC zajedno jer cemo svakako igrati vec neshto jednom, kad-tad, ako se to ne desi makar ce oni koji budu igrali vishe znati...... Simo nisi aplodovao demo!!! Edited June 15, 2006 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Evo ga moj pov na dm7 u pohrani, pa ga ti prebaci dalje gde treba. Izvuko sam brdo fragova na par rejl-serija tamo posle 5. minuta. Ne znam da li je lag ili nervoza kada sam gadjao shotgunom.. deshava se ono da prshti krv, ali ne chujem da sam ga pogodio.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 E da.. josh jedna interesantna stvar. U toku mecha kada sam jurio nekog lika vrishtao je ko nenormalan, i ja sve ma ima ga malo jurim ga i izginem. Medjutim u demou lik uopshte ne vrishti (!?) chak mislim da ga ima poprilichno.. istripovani net.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 >> blAck iCe win from Superunknown UneQualled with 3 to 1 maps (475 to 459 frags) says it all ubachen je demo uz ostale iz plejofa... Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 niste valjda igrali bez sergia i zeroa, ako jeste tako vam i treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 GG sta reci, remedy neseri vise majke ti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 hahah kako sam se na teamspeaku drao u jednom trenutku.... "KOJA SAM ZMIJA BRE JEBOTE" Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) Shishtao si ko idiot i drao se "to je zvuuk zmije! zvuk zmije!". Sledetji put tju da mute-ujem sve osim nika ;) (ako bude sledetjeg puta) Edited June 16, 2006 by Sim-A.Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 I hate snakes... SMRT! zmijama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 omg, al je slajer izkomentarisao mecheve.. http://www.clanbase.com/news_league.php?ni...=81188&lid=2515 Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Bas fini komentari :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 ssssssssssssssssssssssssssssss Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Losi ste momci :) hehe salim se steta sto niste zera ubacili izvuko bi vas... Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (especialy on 1st pdm6) not to mention mashingan_rape (wich is 1,5x more powerful on vannila tdm mode).. ali mashingan rape ;) niko care Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts