oxo12 Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 First playoffs match week is from 12. 6 to 19. 6! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 posto do nedelje moraju da se ugovore mecevi javite kad mozete sledece nedelje da igrate elem kao protivnika smo dobili pobednika D grupe nemacki klan Black Ice koji nema nijedan izgubljeni mec niti partiju do sada:) igraju u sastavu: issue,dante,crack i bloodev1l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Biraju ospdm5, i uopshte nisu naivna ekipa.. deluju mnogo ozbiljnije od nas.. shto ne znachi da ih netjemo rastaviti ;) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 rastaviti :))) evo vam link da bolje upoznate neprijatelja:) www.bi.raketenbasis.de inace su glupo ukrstili grupe tako da ako bi pobedili ove nemce u polufinalu bi verovatno igrali ponovo protiv MOB-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ti nemci su inace igrali EC pre i ne znam zasto su uopste u 2 div. .. To je stari BIBER,issue i crack igraju za nations tim... Ali nisu nepobedljivi,bice jebani :) Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ha brate.... znaci moram da pocnem da igram q3 ponovo :)) inace, mogu svaki dan poslepodne, nema frke.... pre toga... practice nedelja uveche 21h ??? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ma bre nisu bas nesto... samo kad bi uhvatili da uvezbamo par mapa i to je to .... btw ja i kape smo dobili biber 2v2 igrao je crack i jos jedan nisam siguran koji... WE CAN DO IT! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Dobijate ih provereno,have faith :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 E da naso sam demo di smo igrali ja i kape vs bi .... crack i dante su igrali zajedno i nisu bas nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ja imam demo gde je snorlax zgazio coollera .. heh cooller nije nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Aj mozda ja nism video, ali napisite u koliko sati se to igra. Ja bih da gledam. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 tesko da ces moci da gledas posto obicno ne pustaju samo 4 igraca + coach na serveru.... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Nema GTV servera? :( Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 sta je sa nikom? oce li da koacuje il da spremamo nekog drugog posto je neko spomenuo da nece biti na netu do jula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ma oglasio se niko danas na ircu, tu je on.. znaci ima da kouchuje Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 ajmo veceras oko 9 da vezbamo ospdm5:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 (edited) edit: jebiga, penis, ne mogu danas, sad su mi javili da igramo danas uvece u 22h OC Q4 tdm. Edited June 11, 2006 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 rastaviti :))) evo vam link da bolje upoznate neprijatelja:) www.bi.raketenbasis.de inace su glupo ukrstili grupe tako da ako bi pobedili ove nemce u polufinalu bi verovatno igrali ponovo protiv MOB-a ← greska u polufinalu bi onda igrali protiv pobednika meca izmedju austrijskog art-a i teh-a iz estonije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 Cetvrtak 15.6. u 20:00 cetvrfinalni mec CB Q3TDM OC protiv Black Ice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 ok :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 OK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 veceras se igraju polufinalni mecevi prve lige izmedju kao i jedan mec cetvrtfinala druge lige za sve meceve obezbedjen je prenos preko GTV-a, sto znaci da ce verovatno biti GTV-a i sutra za nas mec protiv bi-a info na http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=2515 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ZMIJA POWAH Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) >> blAck iCe win from Superunknown UneQualled with 3 to 1 maps (475 to 459 frags) Mape: pro-q3dm6, ospdm5, q3dm7, pro-q3dm6 Samo tju retji da je remedy sabio.. nishta ironichno, stvarno je danas zasluzhio sve pohvale. Ali ni to nam nije pomoglo da se sastavimo i da zaustavimo njihov spawnraping spree. Interesantno da smo vetjinu mapa mi poveli odma na pochetku i to neke i sa 20 razlike.. do 10-15 minuta je bilo klanje i onda nas na kraju ostave par fragova.. bedak.. prvi dm6 bi smo mozhda dobili samo da smo se izborili za poslednji quad.. dm7 smo ih rastavili.. okachitju moj pov kod nika u pohranu.. mogu da kachim i ostale, ali sumnjam da vas zanima kako se spawnujem pred namrshtenim likovima na osp5 ;( btw, oni su opushteno forsirali jednog lika na osp5 i praktichno nas je sam dobio (po netu, ne po damage-u). Zanimljiva taktika.. Poslednji dm6 su nas samo rejlovima tukli.. Edited June 15, 2006 by Sim-A.Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 I eto, UQ odiseja se zavrsila veceras, porazeni smo od Black Ice-a rezultatom u mapama 3 : 1, dobili su nas dm6, ospdm6, pa smo mi njih dobili dm7, pa su oni nas ponovo dm6. reci cu da sam sabio ko zmija (shto i realno jesam), ostali ce reci sami za sebe. Zeroql nije napravio ni jedan jedini frag tokom mecha, te stoga mislim da je on najlosiji. gg Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts