shoosh Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Nemacka-Kostarika 1 ili 0-2 Poljska-Ekvador X ili 0-2 Pretpostavljam da ce nemci da udju oprezno u mec, fokusirace se da ne prime gol i bice prezadovoljni da dobiju sa minimalnom prednoscu od recimo 1:0. Mislim da ce i druga utakmica da bude tvrda i da obe reprezentacije vide prolaz u pobedi nad kostarikom i kiksu ovog drugog :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ja vec rekoh na oficijalnom topicu...ubijanje Kostarike tipa 3,4:0 posto su mnogo losi i Ekvador-Poljska X tipa 1:1 ili pobeda nekog od 2:1,znaci 2-3... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ekvador - Poljska 0:1 Nemacka - Kostarika 2:0 Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 sutra za neku kintu Nemacka 1-1 i Ekvador 2-3 i trk po pare :))) ← ja vec rekoh na oficijalnom topicu...ubijanje Kostarike tipa 3,4:0 posto su mnogo losi i Ekvador-Poljska X tipa 1:1 ili pobeda nekog od 2:1,znaci 2-3... ← malo si se uzjebao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Nemci iz x-1, dok ekvador - poljska iz 2-x ^^ nemci 2+ drugo poluvreme i ekvador prvo poluvreme vise golova ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 malo si se uzjebao ← OMG LOL N00BZ0R Kad napisem Nemacka 1-1 mislim Nemacka iz keca u kec a ne 1:1(tacan rezultat) a kad napisem Poljska-Ekvador 2-3 ne mislim iz dvojke u trojku ili 2:3(tacan rezultat) nego 2 do 3 gola OMG LOL NOOB :)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 oba para 3+ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) Omg Saint n00b za kladzu :DD aaanyway...igrao sam 1-1 nemce i 1-1 poljsku igrao sam i ovako uopsteno shevchenko prvi strelac shampionata,Ukrajina osvaja,Engleska osvaja,SCG osvaja :) , sve singlovi osim onog skroz gore,razume se.. Edited June 9, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 zamalo da pogodim nemce^^ :) raspale svabe ne podnosim ih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 OMG LOL,kako volim kad ovako krene takmicenje...dao 8 uzeo 14...ide scan kasnije kad se vratim iz ppijancenja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 jebem li ti sunce shta si ti igrao ? : ) ja igrao 2 tiketa: nemachka - kosta rika 3+ poljska - ekvador X i nemachka - kosta rika 1 poljska - ekvador 2-3 baci neke tipove za sutra da vidim da li sam stvarno toliki noob ili ima smisla da nastavim da igram :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) pa ono sto je napisao gore to je igrao... :) sutra bi igrao Englesku,Shvedsku i Argentinu ali mora 4 tekme na tiket ako se igraju fiksevi tako da nesto tipa Engleska 2-3 (gola:) ,Shvedska 0-2,i Argentina 1 (onako,jedva:P) edit: ili npr engleska 1-1,argentina x-1 hmmm Edited June 9, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 evo obecano... http://server3.pictiger.com/img/346838/picture-hosting/a.jpg http://server3.pictiger.com/img/346839/pic...ting/shvabe.jpg http://server3.pictiger.com/img/346840/pic...ng/shvabeee.jpg Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ajoj al' bi se smorio da je nemachka izgubila :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 moj skromni tiket...nemacka 1 engleska 1 swedska 1 argentina 1 uplata:600 kinti dobitak:2450... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 eng 1-1 swe 1-1 500~2000 Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ajoj al' bi se smorio da je nemachka izgubila :))) ← fora je sto sam hteo 20soma da dam na tako malu kvotu,ali nigde nisu hteli da prime toliku uplatu na tu bedu od kvote,a kod mene u kladzi sve moze ali najveca uplata na singl 5soma :(( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 zamalo da puknem 1000 din, al' sam se izvukao na 3+ kod argentine... al' opet mrtva argentina me zajebala za 4+... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 scg - holandija 2-3 mexico - iran 1-1 2-3 angola portugal 2-2 3+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 au boze...jbem ti jbenu swedsku da ti jbem...sto mrzim kad me izjebe kvota 1.25...sto se singla tice kladi se u zoni srece...tamo nemaju max za singl...znam iz licnog isqstva...:) evo sta bih odigrao za sutra i dalje...portugal - angola 1 , mexico - iran 1 ili 2do3 , italija - gana 1 , australija - japan 1...odprilike tako nekako...sto se nas tice ne znam sta da mislim...sve je realno... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Dobio smrdljivih 700 dinara na englesku 1 trinidad x Argentina 3+ Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 OMG!! X na Trinidad...svaka chast. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 scg - holandija 2:0 (0:0) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 australija - japan 2 holandija scg 0-2 mexico iran 4-6 ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 mexico-iran 1-1 mi-holandija 0-2 (nadam se kod njih ta 2 komada u mrezi) australija-japan x-1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts