Capma Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ko je za da razapnemo zlaju na krst i potom ga zapalimo? :) Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ja sam za onu epsku soluciju, kao najvece zlo koje je hodalo po FRP / RPG forumu, da ga isecemo na cetiri dela i posaljemo na cetri strane sveta. Kad je bal, nek je bal. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 kad je bal nek je balrog ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 Dobro... da budete svi je***o sretjni odlazim sa ovog smorenog dela foruma i netju nikada da krochim vishe ovde... a ako hotjete idem i sa Rura... da vas vishe ne smaram skroz... nema problema.... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 opet neka fora, zar ne? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 e sad je stvarno dosta... netju vishe da se smaram ovde Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 a daj Zlajo, znaš i sam, skroz je logičan takav sled stvari Ne bi ovo bio RUR da nije tako GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 e sad je stvarno dosta... netju vishe da se smaram ovde ← tek posle dve godine si shvatio hint koji ti shaljemo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Ali world of stracraft OMG!!! Who wants to be a zerg paladin? :)))) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 OMFG! Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ajd dosta je, hoce zlaja da nam se rasplace :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts