De1Rekt0n Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 kada si snalazhljiv u jednoj drzhavi - otvaraju ti se vrata susednih drzhava kada si snalazhljiv u drugoj drzhavi - otvaraju ti se vrata sveta ← Ti zivis u nekoj igrici onda provereno, kad radis u jednom mestu ide ti i reputacija sa susednim jelda. :) Na zalost mislim da je ovo trac i da to nije tako u praksi, nadam se da imas dobre volje da mi dokazes to sto si rekao. :) To je mozda ako si snalazljiv sa dilovanjem droge pa kad lepo snabdevas jedno selo i drugo zeli tvoje usluge, al to tako ne ide, ti u drugoj drzavi zele nesto posebno sto imas ti da prodas, u najvecem slucaju to je znanje. A ako ti nemas sta da prodas nego ides tamo zato sto je "tamo bolje", onda si na pogresnom putu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 jel to nesto kao u gta kad ides iz grada u grad? ← :D ako si snalazljiv u srbiji onda si lopov ako si snalazljiv na zapadu onda si pametan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Tvoj cale je lopov ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ako si slepac, bices slepac gde god da zivis. ako si snalazljiv, pametan, sta god, snaci ces se svuda. end of story. ← da, ali ako si snalazljiv ovde ziveces ok, uz neko letovanje u bugarskoj i polovna kola stara 6 godina, a ako si snalazljiv napolju letovaces gde oces i vozices bembaru.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Tvoj cale je lopov ? :) ← pa tako se kaze za srbiju mozes biti ovde uspesan, ali mnogo vise truda i znoja nego u inostranstvu za taj isti novac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts