overkind Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Kako iz "Y'z" doka ili "Aqua" doka ukloniti separatore? Postoji samo opcija za dodavanje do u beskaj, ali ne i za uklanjanje. Probao sam da cackam po "*.ini" fajlovima doka, ali se nigde u njima ne pominje separator... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 nisam izvalio kako se to radi kroz interfejs, al možeš otvoriti itemlist.ini i obrisati "-----" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 (edited) Ne moze kroz interfejs. Nije mi palo na pamet da "----" oznacava separator... :\ thx Edited June 6, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 dda ne otvaram novi topic... zasto u yzdock-u kad ubacim ikone vraca ih na normalne a ne zadrzava one koje sam ja stavio i zasto se nekad 3puje pa nece da se vidi ikona kod foldera uopste ?? A sto se tice avedesk-a da li znate odakle mogu ad skinem neke ikone ??? hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 Ovo prvo nisam iskusio mada sam imao problema sa ikonama za "Recycle Bin". Ne razlikuje punu od prazne i uvek postavlja samo jednu te istu ikonu. Samo ikonice za Ave su iste ikone kao za bilo koji drugi dok. Probaj "deviantart" sekciju sa ikonama. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts