MagmaN Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Moze li neko da mi objasni sta znaci mobilni je skinut sa mreze i gde mogu da nadjem telefon koji nije skinut sa mreze? Posto sam cuo da su ti telefoni puni bagova :)) jbg ne razumem se a procitao sma na nekom 4umu ali me mrzi da se registrujem pa ako nekog ne mrzi neka objasni... hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 strane mreže, a i domaće od skora, nude svojim korisnicima solidne aparate za malo para ali uz obavezu da određeni period koriste njihove usluge. npr, mobtel ti da samsung D600 za 100 evra, ali moraš narednih godinu dana da koristiš njihov postpaid. onda naši dileri odu u mađarsku, kupe ovakav telefon, donesu ga ovde i prodaju tebi. problem nastaje zato što strana mreža na neki način u softveru telefona podesi da dotični prima samo njene sim kartice, i onda to treba zaobići. lično se time ne bih opterećivao, danas se telefoni dekodiraju snimanjem "čistog" operativnog sistema, i to lepo radi ako ne kupiš od nekih levih likova, a imaš i garanciju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Ja sam prodao ortaku siemens mc60 koji je bio kupljen u telekomu. Nije hteo da radi sa 063, ali resheno je dekodiranjem u servisu koji je ispao 400 din i dan danas mu fercera bez ikakvih problema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 OK hvala :)) znaci nema frke sa telefonom jer sam cuo da bas ovaj telefon koji ja ocuda uzmem w810i imnogo zabada ako je skinut sa mreze :(( dobro je ako kazete da sve radi kako treba :)) Rurovci hvala jos jednom na pomoci :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Moguce je da zabada....ali uzmes samo i dekodiras ga .. to ti dodje nekih 10e ili ti 800din Edited June 14, 2006 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 noviji (skuplji) sonyericsson telefoni se vrlo tesko skidaju (dekodiraju) sa stranih mreza, pocev od k750i od kojih svaki 5-6. radi kako treba a da je skinut sa strane mreze... verujem da je to slucaj i sa w810i i tu nema pomoci za sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Nasao sam fon koji nije skidan sa mreze i radi extra :) zadovoljan sam : a to je najbitnije :)) a da fora bude veca ovi sto su skidani sa mreze su bili skuplji od ovog sto nije... Edited June 14, 2006 by MagmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 hajde sad podeli sa nama info gde si ga uzeo i za koliko para :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts