GcV.Bjeli Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Ah siroti mali kasad nema para... daj da otovirmo ziro i damo mu neki kes?? blablablablabla Sto mene i mog CS iskustva tice moracs mnog da gulis klupu da bi dosa do polufinala, u kojima sma ja bio:0:) e ne zajebavaj se sa tim, citao sam da su net prosjaci sad hit sto davati decku ideju ako sam mozes da unovcis ? a za ovo 2. ... cccc krades moje prozivke :( na sta si spao :( Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
VampirE.Ks Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) Edited July 1, 2006 by VampirE.Ks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 Kobrice moze li neki update-ovan info sta,kako,gde,koliko... Koje ekipe su sigurne i ima li nesto novo u vezi tur-a? ← pa samo su otkazali x-files a lista je updatovana a promena u vezi tura nema samo da vas sve upozorim da ako ne uplatite novac do oznacenog datuma vashe uceshce ce biti dovedeno u pitanje . poz Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 veritasi pojacani mojom snagom dolaze po pare, netju da igram protiv pajsera pre finala :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxcvb Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 prijavi mocne rendzere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Zamolio bih da Mojo od sad referishete kao "Mesara" zato shto je na forumu zabranjeno reklamiranje pa ne bismo da reklamiramo mojo :P ← HUGE LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 veritasi pojacani mojom snagom dolaze po pare, netju da igram protiv pajsera pre finala :D ← Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 prijavi mocne rendzere ← Roger That :) jel se tako pishe :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Slay3R_ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ............................................................................................. A da bice i score bot i hltv za one koji nece moci da dodju na tur ............................................................................................. ← Eh mi ne mozemo da dodjemo Kako da snimamo ajde daj IP...i obasni to Ocu da gledam kako vas pazarci cepaju LOL pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 Eh mi ne mozemo da dodjemo Kako da snimamo ajde daj IP...i obasni to Ocu da gledam kako vas pazarci cepaju LOL pozz ← cekaj jel dolazi exaile team ? pa dobicesh ip Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Slay3R_ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Ne.... Dolazi eXiLe A sa "score-bot" kako moze da se snima ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 taboosport osvaja provereno mada navijam i za vf cya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franchman Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Al je sve ostalo za 2gi kako treba kobrice reci nesto :D Quote vF.Franchman.psytrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Ne.... Dolazi eXiLe A sa "score-bot" kako moze da se snima ?? ← pa sa hltv record pa neko ime demoa... ali ne kapiram sta pitas za scorebot ? mislim sta bi snimao :\ ono izvuci logove iz mirca ili pasteuj sve u neki txt fajl ... ne kapiram :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZ-JumpeR Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 oOoOoOoOoO welcome back from naftalin Bjeli :-) Quote JumpeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 Al je sve ostalo za 2gi kako treba kobrice reci nesto :D ← da frenshi sve je ostalo za 2gi sve je u redu osim sto opet opominjem da se uplate izvrhse shto pre Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CanijA Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 (edited) Ma nista ni od nas skinite nas sa liste jer necemo da idemo na Turniru. Nije zbog nekih problema sa Parama ili Prevozom... Nego sto smo skoro i stali da igramo CS...mislim nismo vise aktivni kao pre. Mozda neki drugi put dodjemo kada budemo nastavili sa igranjem CS-a Znaci eXiLe pre Edited June 30, 2006 by CanijA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franchman Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Auuuuu dobro je decko ... Ok kobrice ... zvacu te ja , pa da se dogovorimo sta i kako ... p0z vF team Quote vF.Franchman.psytrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
:mAnt3Ra: Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Eto onda nek izadje jos neka ekipa pa nece morati da se igraju ELIMINACIJE Heheheh Salim se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@z0R Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 E bre Mant3rA sta li stavljas te slike iz Dot'e da se smuci ovim ljudima sto igraju CS'a(a i meni).Da bre macinji to da te ne isecem ko [KURTAGU] [ ] Pozdrav za ExtremeZone iz Raske !!!Samo napred!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Slay3R_ Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Pozdrav za ExtremeZone iz Raske !!!Samo napred!!! ← Da,da samo napred gl & hf Svi samo za vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) Bogami na zadnjem turu u KGB-u Taboo je uspeo da dobije samo vFkids tako da nije ni grupe prosao (sewAy ga opet ispljaskao samo na cs-u ovaj put, inace Peca igrao samnom kekeke).A ako Taboo uzme turnir ja cu pojesti i kuciste i monitor od 21" Edited June 29, 2006 by Roka Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) eZ uplatio pare na racun! Mi smo u kg-u oko 10h, a u igraoni smo najkasnije u 11h, pa ti kobrice vidi pa nas stavi da igramo u 12h ili 13h... Ustvari kad oces samo da nije pre 12h... Edited June 29, 2006 by skomoza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@z0R Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Ovde DAMIR iz eXiLe Skomoza koji ti je MSN da se dogovorimo za mec ako ocete da igrate sa nama jer vidim pitali ste caniju za mec na mail na primer u ?PETAK? Pozdarav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 E kobrice mogo bi da se smilujes pa da izbacis koliko je ekipa za sada sigurno... jel ih ima toliko pa ce se igraju eliminacije... ili ih ima toliko pa ce se prave grupe... da izbacis nesto malo opsirnije... ja mislim da bi bio red... :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts