kobrica2004 Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) Igraonica PC Land organizovace 2. jula 2006. godine CS 1.6 turnir. konfiguracije 2500 + 512 ddr fx 5200 mishevi inteli tastarure geanius lg 17' masina ima 12 (dakle 10 + 2 servera) i nalaze se u 2 prostorije odvojene zavesom. maksimalan broj ekipa je 16 - zbog ogranicenosti na samo 1 mec - i igrace se single eliminacije od pocetka do kraja. uplata iznosi 3000 dinara po ekipi, a 100% od uplata ce ici u fond za nagrade. 1. 70% 2. 20% 3. 10% Zbog iskustava sa svih doskorasnjih turnira novac ce se morati uplatiti ranije i tek tada ce se ekipa smatrati prijavljenom. Uplata se mora izvrsiti do 29.06.2006 izvlacenje parova ce se obaviti u petak i biti postovano na ruru za uplate ziro racun br : 160-151235-40 svrha uplate : kotizacija za uceshce na turniru uplatilac : ime i prezime i ime ekipe (ako u nekoj banci nece da prihvate to ime ekipe onda stavite samo ime i preizme pa cete na ruru reci ko se kako zove i preziva) iznos : 3000 din Za vise informacija telefoni 064 18 444 30 ili 034 337 929 A da bice i score bot i hltv za one koji nece moci da dodju na tur Ovde se samo prijavljute i pitajte stvari vezane za tur da ne spamujemo topic mnogo Pozdrav Svima i vidimo se 2.jula na turniru Prijavljene Ekipe 1.Vf 2.taboosport 3.Team2- Igs 4.SmK 5.Veritas 6.kgb 7.Gde je TO :) 8.Pc Land Kids 9.Ez - Rashka 10.Vortex 11.Power Rangers Edited June 29, 2006 by kobrica2004 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franchman Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 vF ... prijava ... p0z Quote vF.Franchman.psytrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 x - Files...vidimo se tamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 (edited) Prijavljujem sMk Chujemo se Edited June 6, 2006 by riddium Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Prijavljujem sMk Chujemo se ← poz brate cujemo se Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 o0o0o00o pa to brat nosati pravi turnir :)))))))))))))), porazgovaratju sa ostalim clanovima ekipe, pa mozda dodjemo ... keep in touch , rofl Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 veritas dolazi ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 veritas dolazi ! ← igrash za veritas ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 kgb dolazi Quote Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 kgb dolazi ← GL & HF Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 kažeš bez spama a ti najviše spamuješ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 ka Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 @ kobrica - da igram za veritas ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KASABA Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Prijavi i nas.Ime ekipe........Hmmmmmmm.......ma neka bude "Gde Je To" Quote Necromancery...... so nice and scary Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 Prijavi i nas.Ime ekipe........Hmmmmmmm.......ma neka bude "Gde Je To" ← kk Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlyhe4d Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Mozda ce doc ekipa iz np . . . exile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Kobrice prijavi eZ dolazimo 100% nismo prosli put ispalili tako da necemo ni sad... Osim ako nesto ne iskrsne, al nadam se da nece :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 Kobrice prijavi eZ dolazimo 100% nismo prosli put ispalili tako da necemo ni sad... Osim ako nesto ne iskrsne, al nadam se da nece :) ← poz bash mi drago da se vidim opet poz za vas sve kompletno :))))))))) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Pozdrav i od mene i za eZ i hag Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) ISPRAVKA EKIPA team2 dolazi a ne glavonje ;)))) pozzzzzzzzzzzzzz Edited June 25, 2006 by toma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VampirE.Ks Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) Edited July 1, 2006 by VampirE.Ks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 "Kao sto kaze plakata gore ^" :) Vortex (hmm,nadam se da cemo se tako zvati) dolazi :) ajd C`ya tamo ;) ← Haha Poz za moje ratare :) ps Carapani :)))))))) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VampirE.Ks Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) Edited July 1, 2006 by VampirE.Ks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 1.X-Files 2.Vf 3.taboosport 4.Glavonje - Igs 5.SmK 6.Veritas 7.kgb 8.Gde je TO :) 9.Pc Land Kids 10.Ez - Rashka 11.Ekipa iz np -- mozda 12.Vortex ← E dabogda se ovako i ovako zavrsio turnir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 E dabogda se ovako i ovako zavrsio turnir ← al si skroman :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts