Gamessviv Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 E ljudi jer se neko skoro registrovao na wow, ja kao st znate a mozda i ne znate, kupio sam wow pre tri meseca u piramidi, Ali sam tek pre mesec dana nabavio dobar internet, i konacno se spasio od skole da mogu da pocnem da igram. Neki koji su se davno registrovali kazu da su sa ccard generatorom napravili account pa su kad je istekao prvi mesec presli na game card placanje. E pazite sad neki likovi me upozoravaju da ja ne uradim tako jer je blizard napravio Advanced Police Search Assaulter.. i da cim bih pokusao da se registrujem sa laznom ccardom odmah bi me banovali. E imam sve patcheve i samo da se registrujem, jel se neko skoro registrovao na taj nacin, covece ne mogu da se zajebem, ako je to o policiji tacno moracu da nabavim ccard ajde molim vas pomagajte jel se neko a skoro registrovao na taj nacin?!? ako ovo nije tacno molim one koji su se skoro tako registrovali da upisu sajt ccard generatora sa kojim im je registracija uspela ajde molim vas ocajan sam, da cekam tri meseca za dz. smrc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Dok god ti oni ne bill-uju ccard, oni je i ne gledaju. To te neko izlozio opasno za APSA Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 ex stvarno tako mislis necu da rizikujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 slobodno kucaj i ne brini se!ja sam tako uradio i nista nisu uradili niti mogu da urade jer ti samo posle promenis na drugi nacin placanja! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 slobodno kucaj i ne brini se!ja sam tako uradio i nista nisu uradili niti mogu da urade jer ti samo posle promenis na drugi nacin placanja! ← pa jesi li ti skoro zavrsio taj prvi mesec? covece fora je sto moji roditelji nece da se upustaju u poslova sa ccarticama, samo zato sto cu da je koristim za igrice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Ako si punoletan mozesh da uzmesh Visa Virtuon...samo trazi matorcima 20€ ili se poseti neku rodbinu/babu, dedu i ulizuj se malkice...kazi treba ti za devojku Manje je cimanje izvaditi CC nego juriti game card Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 a zato ti imas gitaru... rekao si miri da ti treba za devojku??? :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 Ako si punoletan mozesh da uzmesh Visa Virtuon...samo trazi matorcima 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 E ljudi evo je moja majka tu sa mnom ajde pomozite mi da je ubedim pre nego sto me ''pojede'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 (edited) Ako uzmesh Virtuon visu, platish 20€ za otvaranje racuna. To je depozit koji ti banka vraca kad odlucish da zatvorish racun. Tih 20€ mora da stoji na racunu uvek i njih ne mozesh da "potroshish". Na Visu uplacujesh samo onoliko koliko cesh da potroshish i to eventualno 2-3 dana pre nego shto ti bill-uju karticu (imash na Account managment strani kad je sledeci bill datum) Ako necesh da igrash sledeci mesec, samo ne uplatish kesh na karticu i nema frke. Blizz ti pauzira account dok ne uplatish. Nikad ne drzish pare na toj kartici i nema problema. Ja sam moju koristio za uplacicanje WoW-a i par puta sam narucio neshto sa net-a. Nikad nisam imao problema. Po meni, Visa ti je i elegantnije i jeftinije reshenje ako cesh igrati WoW vishe od mesec - dva. Edit: jebote 1k postova...postao sam kao PrimEvil Edited June 3, 2006 by Tarabash Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 eto sve su ti rekli!meni je istekao free mesec odavno!tarabo GZ Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 hvala vam svima, evo upravo sam saznao da se otvorila nova banka inteza preko puta moje zgrade tako da cu uzeti ccard iz nje, poz svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 hvala vam svima, evo upravo sam saznao da se otvorila nova banka inteza preko puta moje zgrade tako da cu uzeti ccard iz nje, poz svima ← Nemoj, ne radi Visa Electron iz Intese - ja se tako zezno Uzmi visu virtuon iz Rajfajzena, radi provereno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 Nemoj, ne radi Visa Electron iz Intese - ja se tako zezno Uzmi visu virtuon iz Rajfajzena, radi provereno. ← hvala na upozorenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted September 26, 2006 Author Report Share Posted September 26, 2006 E ljudi odrigao sam free mesec, i+jos jedan mesec koji sam trazio kad sam se registrovao, vreme mi istice sutra u 6 popodne, e sta sad gde treba na wow-europeu i kako da dodam da ocu da igram jos mesec dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts