watch:. Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 kao sto ja mislim sto svi verovatno znate inter je doveo olivera dakura a milan je doveo favali...pa mislim strasno!!!takvi klubovi puni para i reputacije i svega a dovode te propale igrace...mislim uzas..sta reci osim da je uprava kod oba kluba "debilna" ja stvarno ne znam sta se desava...sta vi mislite o svemu ovome tj o ovim CUDESNIM transferima... Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Masimo Morati je debilchina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Ja samo molim boga da ispadnu Juve,Fiorentina,Milan i Lazio... ali posebno Juve i Milan... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 ali posebno Juve i Milan... ← Khm , popus karu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Fiorentina keva realno :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Tih nepotrebnih transfera uvek ima. Juve je doveo Markionija i Zanetija ( Kristijana ). Ne znam zasto samo :(... Favali dosao valjda da menja Stama :(. A Dakur da menja Verona :(. Sad i Milan i Inter jure Nistelroja :D :D :D.... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 ljudi,oni se svi spremaju za b ligu,uzimaju ispusene igrace koji ce im igrati i u seriji B :))) joj,ovo sto sam cuo za Arsenal,smorio sam se ko lav :(((( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ode Veron... Pametan potez Intera .. Dovesti Dakura, dati Verona :D :D :D :D :D :D :D Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Pa Veron svejedno nije bio Interov igrach vec Chelzijev na pozajmici :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ^^ Da, to znam, ali su mogli komotno da ga kupe, tj. da ponude vise para od Estudiantesa, zar ne mislis ;).. E sad, drugi deo price je sto je Veron hteo da zavrsi u Argentini. A poenta je sto je zamena za Verona Dakur ;), zato su debili u upravi Intera.... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ^^ Da, to znam, ali su mogli komotno da ga kupe, tj. da ponude vise para od Estudiantesa, zar ne mislis ;).. E sad, drugi deo price je sto je Veron hteo da zavrsi u Argentini. A poenta je sto je zamena za Verona Dakur ;), zato su debili u upravi Intera.... ← upravo. njegova velika zelja je da zavrsi karijeru u zavichaju.. nekako ga i razumem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 sta vi dizete toliku buku oko verona? sta je on pa to uradio u zadnjih 5 godina ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 da jbt...Veron je jedan od mnogih koji je mogao da postane nesto,ali kad je otisao na ostrvo to ga je ubilo... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 da jbt...Veron je jedan od mnogih koji je mogao da postane nesto,ali kad je otisao na ostrvo to ga je ubilo... ← Da parafraziram chuveni biser nasheg Zvonka Mihajlovskog (koji se odnosio na Maradonu, btw): I onda je tjelavi gauchos krenuo krivudavim putevima kokainskih noci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Da parafraziram chuveni biser nasheg Zvonka Mihajlovskog (koji se odnosio na Maradonu, btw): I onda je tjelavi gauchos krenuo krivudavim putevima kokainskih noci... ← Kudravi gauchos... Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Veron je tjelav, a zato je i rekao 'parafraza'... Pajseru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 mene mrzelo da mu objashnjavam, ali dobro .. sirovi pwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Hm mozhda zato shto nisam ni prochitao gornji deo posta ;) Ali ajde da ne bude da se izvlachim, glup sam ko kurac i ne znam shta znachi parafrazirati! Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Hm mozhda zato shto nisam ni prochitao gornji deo posta ;) Ali ajde da ne bude da se izvlachim, glup sam ko kurac i ne znam shta znachi parafrazirati! ← Upravo. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts