konfuzni Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 E ovako pitao sam se kakvi su vam utisci sto se tice ove igre , po meni bolje je odradjena od prethodnih delova , i zasluzuje bolju ocenu Jel imate problem da kada igrate u toku igre vam zakuca komp i da morate da ga restartujete , desava se random u toku igre , pa sam se pitao jel moj komp nesto nije u redu ili je do igre. Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 E ovako pitao sam se kakvi su vam utisci sto se tice ove igre , po meni bolje je odradjena od prethodnih delova , i zasluzuje bolju ocenu Jel imate problem da kada igrate u toku igre vam zakuca komp i da morate da ga restartujete , desava se random u toku igre , pa sam se pitao jel moj komp nesto nije u redu ili je do igre. ← Izbagovana je najstrasnije samo izgleda bolje nego ikad...ja imam neku verziju sa greskom prilikom instalacije, al radi medjutim isto k'o tvoja :( Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 izasao je patch 1.1 koji resava taj zabod kad se izadje iz igra, i resava low performance na nekim mashinama... aj da pitam i ovde :/ igru pustam preko daemona i SecuRoma, i dok nisam imao patch radilo je normalno...otkad sam skinuo patch ne mogu da je pokrenem :/. a nervira me do jaja kad posle svakog igranja moram restart :( dakle, dajte neki uput kako da pustim pechovanu igru :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 31, 2006 Author Report Share Posted May 31, 2006 izasao je patch 1.1 koji resava taj zabod kad se izadje iz igra, i resava low performance na nekim mashinama... aj da pitam i ovde :/ igru pustam preko daemona i SecuRoma, i dok nisam imao patch radilo je normalno...otkad sam skinuo patch ne mogu da je pokrenem :/. a nervira me do jaja kad posle svakog igranja moram restart :( dakle, dajte neki uput kako da pustim pechovanu igru :D ← Instalirao sam patch ali izgleda da jos nije izasao nikakav crack za to , pa sam ja probao sa cd prekopirao samo crack na patchovanu verziju i udjem u igru normalno , ali opet mi se desava da mi zabode komp u toku igre ne znam dal je zbog tog nepostojeceg patchovanog cracka ili ne znam sta vec Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Ako igrate tu verziju koja prijavljuje gre Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 izasao je patch 1.1 koji resava taj zabod kad se izadje iz igra, i resava low performance na nekim mashinama... aj da pitam i ovde :/ igru pustam preko daemona i SecuRoma, i dok nisam imao patch radilo je normalno...otkad sam skinuo patch ne mogu da je pokrenem :/. a nervira me do jaja kad posle svakog igranja moram restart :( dakle, dajte neki uput kako da pustim pechovanu igru :D ← Patch 1.1 neradi meni u misiji na snegu sa puno dedamrazova kada pritisnem throv (G) izbaci na dekstop ali pricaju po stranim forumima da se trazi resenje i da ce uskoro izaci novi patch za to [AWM] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Jbt ala ja ne pratim... Nisam ni znao da je ovo izashlo... Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Iza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 Skinuo patch , stavio no cd crack za njega i iste stvari se desavaju. Posto sam sacuvao moj SaveGame ne mogu da ga loadujem sa novim patchom izbaci me iz igre odmah cim zavrsi loading. A kada krenem da igram od pocetka zavrsim prvu misiju i izadje mi iz igre odmah. Jebem im mater retardiranu sto izbacuju igru ako ne valja Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Odavno se videlo da tje rashirenost brzog neta i mogutjnost patchovanja igara dovesti do toga da developeri izdaju igru par meseci prerano, i onda je peglaju... Ali ovo shto se u poslednje vreme radi je bezobrazno u beskraj. Sad josh treba hvaliti one koji izdaju prvi patch na dan zvanichnog izlaska igre, a ne chekaju par nedelja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Iza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 gamecopyworld dot com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Nema... bar ne josh Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Ima mini image, aka the next best thing... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Koliko su me bagovi u Contracts isfrustrirali, a na osnovu ovoga sto vi kazete mozda je bolje da i ne pokusavam :-( Steta, jer serijal generalno ima extra potencijal... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Ma igra je extra, presao sam je na pro nivou tezine. Samo pazite na kraj kada krene odjava ko je sve radio na igri to je u stvari zadnja misija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Ti ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 ljudi imam problem uspeo sam nekako da pokrenem igricu ( 1.2 patch + cureROM ) ... i odigrao sam prve 3 misije i na pochetku 4te ( opera ) uopshte nemam teksture :((( samo crno belo neki bagovi ... jel se josh nekome ovo deshavalo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Meni sve radilo lepo, do dushe bez 1.2 patch-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 i meni.. nego, ne kapiram onaj deo na kraju kad ide odjavna shpitza... nisam je preshao... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 omg kako mi se igra ovo :O, must keel!!! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 nisam stavljao nikakav patch, al ono isto misija u operi desi mi se da posle nekoliko minuta 2-3 igra zablokira i izbaci me u desktop... i ugasi se:/ al strashno... uzeh dve igre i obe su bagovite... titan quest, mada za sad mi nije bagovao kad sam skinuo neke patcheve i sranja... al hitmen josh uvek se tripuje... ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 probaj da iskljucish sound acceleration u directxu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 nisam stavljao nikakav patch, al ono isto misija u operi desi mi se da posle nekoliko minuta 2-3 igra zablokira i izbaci me u desktop... i ugasi se:/ al strashno... uzeh dve igre i obe su bagovite... titan quest, mada za sad mi nije bagovao kad sam skinuo neke patcheve i sranja... al hitmen josh uvek se tripuje... ( )... pa probaj da patch-ujesh mozda cesh izbeci taj problem patch ne zauzima mnogo 20-30 Mb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts