Guest epicAdrian Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Da li neko ima neki programchitj za merenje apm-a? Zhelim da proverim koliko moja tastatura/mish puta stradaju u jedinici vremena Znachi koji program preporuchujete, i onako uzgred koliki je vash apm ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 imas program valjda se zove weg masters ili tako nesto moj apm je 186-190++ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 W3G Master, moj apm je od 190 do 300 kad se igra ozbiljan mech ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Ove skini w3chart: http://bwchart.teamliquid.net/us/w3changes.php apm: 120-200, zavisi koliko mi se igra... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 oh my Force, sad sam pogledo svoj apm sa poslednje ladder partije, 210 (+/-15) bash sam se prijatno iznenadio :) i naravno to sigurno nije pravi pokazatelj skila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 www.bwchart.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 (edited) W3GMAster ne pokazuje tacan APM ! RepMaster je stvar za tebe :)) mozes ga naci na http://www.soarchin.com ! Edited May 29, 2006 by XT3X[C]ha0s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 rofl .... nije valjda opet krenula APM svadja..... ja odgovorno tvrdim da apm nema blage veze nisacim, i da nijedan program ne moze tacno da izmeri koliko ti stvarno klikces, posto vecina ljudi ima obicaj da klikne npr 5-6 puta na bazu kad je smorena i sl. sto program uzima u obzir... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 200-275 w3chart me zbunuje malo pa zato koristim w3gmaster. imo 80+% ljudi koristi w3gmaster Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Kad bi apm stvarno nesto mnogo znacio,svi biste bili bolji od grubbya.. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KASABA Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Moj APM je konstantno 80 - 90 sa svim rasama.Jbg , mnogo sam dobar GoxMM Quote Necromancery...... so nice and scary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 imas w3g master na www.replayes.net apm mi je oko 200,ali to uopste nije vazno,pogledajte npr mileta - na jednom njegovom rep packu apm mu je uvek oko 100(mozda malo vise, ne znam tachno)a najbolje igra igru u zemlji i sabija ostale kojima je 250+... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 evo izmerih ja moj, nisam igro dugo war pa sam se napalio i nisam verovo, izmerio sam mislim program je izmerio 270-315 sve zavisi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 imas w3g master na www.replayes.net apm mi je oko 200,ali to uopste nije vazno,pogledajte npr mileta - na jednom njegovom rep packu apm mu je uvek oko 100(mozda malo vise, ne znam tachno)a najbolje igra igru u zemlji i sabija ostale kojima je 250+... ← miletu je apm 100, zato sto ne treba da zaokruzuje jedinice; ) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Ma jebesh visok APM ako ga ne iskoristish za pametne poteze.. inache APM programi: bwchart.com // soarchin.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Ni ja ne gledam apm (pitanje dal ga i imam ) posto jos ranije kada sam gledao ja sa 100> apm pobedim lika sa 200> tako da to nista ne znaci, imacete najveci apm ako uzmete igrate vs easy-a i samo drkate desni klik apm300> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 ili jednostavno procitajte stratedzi gajd na betl netu ^^ i izaberite jedinice koje vam lepo leze ;))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uDk.ShokicA Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) apm je bezveze, ja sam se ranije palio na to a sad me ne zanima, ipak mi je ostala navika da drkam jadnu tastaturu pa mi je oko 200 stalno .... Skroz je nebitan apm, vazna je taktika i mikro Edited June 1, 2006 by uDk.ShokicA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Reci cu samo jedno-Nije bitan kvantitet,bitan je kvalitet. Dakle mozete vi i po 400+ puta da kliknete u sec,ali ako ne klikcete gde,shta i kada treba,dzaba vam :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 nikad ne gledam repove , ne citam taktike na bnetu , apm mi je ispod 150 ... i zato nikad necu znati da igram :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts