exile Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 E pa macani zurka je bila veliki uspeh..... Evo mali rivju sa chill-a sto sam napisao, samo cu da koipiram ovde: Krivi odlichan uvod odradio, lep acid/glitch/housic :) a ja sa svojim setom sam u sustini zadovoljan... Jes' da sam malo na kraju prepeglao al' na kraju ispade to do jaja :) Vlada iako bio mrtav pijan i reko da mu se nije svidelo ono je skroz super zvuchalo posle viktorije, dobar scenski nastup sa gas maskama :) Ali Viktorija POKIDALA majku, svaka joj cast, i sto je najbolje publika je shvatila sve perfektno!! Zurka je bila FANTASTICHNA, stvarno mi je drago da je u pancevu nesto ovako proshlo.... Zbog skracenja vremena nismo mogli da radimo dugo svi, pa smo svako po sat vremena i Viktorija sat ipo. No dobro, i to je bilo fino :) Znaci svi su igrali, davno ovako nesto nisam video, da svi slozno djuskaju :) Pali smo sa nogu svi od posla koje smo imali oko organizacije, ali vredelo je...! Veliki hejt za shank, stvarno su mogli to bole da organizuju... I falilo je jos jedan par zvuchnika na kraju hola al' ajde, sta je tu je. Ej al' stejdz sto je bruka nameshten bio, nemam rechi, svaka chast! Evo par slika: Naravno nas niko nije puno slikao tako da ni nemam slika, mozda jos par nadjem kasnije pa uploadujem :) P.S.: Setovi su svi snimljeni, samo da se odvoje koji je chiji i srede i kachim na net ovih dana, tako da cete da cujete sta se pustalo. Sto kaze Gruja: Uh, Prc, Ah zurka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 KOJI KONTAKT S PUBLIKOM OMG Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 OLOLOLOLOLO TO NIJE KONTAKT SA PUBLIKOM VEC PRSTI ISPO SI GLUP U DRUSHTVU OMG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 Evo jos par slika: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 DAJ ONE NASHE!!!POKAZI FORUMU KAKVI SMO LOVERI :)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 drago mi je što je žurkica uspela, momci.. sledeći put dolazim osim ako opet slomim nogu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 ma zajebi slike sa zurke daj one sa "aftera" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 pa da nije onako "divno" prosao petak ,dosla bih ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 petak je bio sjajan, ćuti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 31, 2006 Author Report Share Posted May 31, 2006 kruko zasto stalno editujesh postove na mojim topicima ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 (edited) prvo te ishejtuje pa se onda predomisli... nema veze, ja te gotivim Edited May 31, 2006 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 31, 2006 Author Report Share Posted May 31, 2006 (edited) U stvari volim vas Edited May 31, 2006 by eX1|e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) AHhahaha! ^ Nego, daj da skinemo njen set, da znamo el zaslushila chmarisanje koje NIJE dobila tamo, ili je ipak pravda pobedila i mala otishla neizbushene guzice... PS: El ona iz Slovenije? Kapiram da joj je iz torbe sa vinilima kada je istu otvorila iskochio onaj mali jebeni VRAGEC sa dzakom exera i elfovskom kapicom i tikicama! Edited June 1, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 1, 2006 Author Report Share Posted June 1, 2006 PS: El ona iz Slovenije? Kapiram da joj je iz torbe sa vinilima kada je istu otvorila iskochio onaj mali jebeni VRAGEC sa dzakom exera i elfovskom kapicom i tikicama! I LOPATOM!!!!! BAAhaahahahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 slovenac ftw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Coko bash si shmeker, vrtish to kao da si rodjen sa plochom! =))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts