Jump to content

Viktoria Rebeka rivju :)

Recommended Posts

E pa macani zurka je bila veliki uspeh.....

Evo mali rivju sa chill-a sto sam napisao, samo cu da koipiram ovde:

Krivi odlichan uvod odradio, lep acid/glitch/housic :) a ja sa svojim setom sam u sustini zadovoljan... Jes' da sam malo na kraju prepeglao al' na kraju ispade to do jaja :) Vlada iako bio mrtav pijan i reko da mu se nije svidelo ono je skroz super zvuchalo posle viktorije, dobar scenski nastup sa gas maskama :)

Ali Viktorija POKIDALA majku, svaka joj cast, i sto je najbolje publika je shvatila sve perfektno!!

Zurka je bila FANTASTICHNA, stvarno mi je drago da je u pancevu nesto ovako proshlo....

Zbog skracenja vremena nismo mogli da radimo dugo svi, pa smo svako po sat vremena i Viktorija sat ipo.

No dobro, i to je bilo fino :)

Znaci svi su igrali, davno ovako nesto nisam video, da svi slozno djuskaju :)

Pali smo sa nogu svi od posla koje smo imali oko organizacije, ali vredelo je...!

Veliki hejt za shank, stvarno su mogli to bole da organizuju...

I falilo je jos jedan par zvuchnika na kraju hola al' ajde, sta je tu je.

Ej al' stejdz sto je bruka nameshten bio, nemam rechi, svaka chast!

Evo par slika:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Naravno nas niko nije puno slikao tako da ni nemam slika, mozda jos par nadjem kasnije pa uploadujem :)

P.S.: Setovi su svi snimljeni, samo da se odvoje koji je chiji i srede i kachim na net ovih dana, tako da cete da cujete sta se pustalo.

Sto kaze Gruja:

Uh, Prc, Ah zurka!

AHhahaha! ^

Nego, daj da skinemo njen set, da znamo el zaslushila chmarisanje koje NIJE dobila tamo,

ili je ipak pravda pobedila i mala otishla neizbushene guzice...

PS: El ona iz Slovenije? Kapiram da joj je iz torbe sa vinilima kada je istu otvorila

iskochio onaj mali jebeni VRAGEC sa dzakom exera i elfovskom kapicom i tikicama! [roflmao]

Edited by nigger

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!