gruja Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 (edited) Prodajem popunjen Paninijev album za Svetsko prvenstvo 2006,cena 100jura,ako nekog znate recite,posto me dosta likova smaralo na Terazijama da im prodam popunjen album za tu cenu... Prodajem popunjen Paninijev album iz 1986(e ovo vec nije moje,ja se tu samo ugradjujem)... I nisam hteo da otvaram poseban oglas,kontam,da ce se naci neko ko ce mi pomoci i ovde...cuo sam da preko puta crkve Sv.Marka ima neki lik sto prodaje shanirane padjoti cipele pa me interesuje jer neko zna kako stupiti u kontakt sa njim ili gde ga naci... e da,za paninijeve albume kontakt na PM ili 0642106667...Gruja zvati bilo kad... Edited May 16, 2006 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 ako te je par njih smaralo da im prodaš album za tu cenu zašto tražiš kupca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 ako te je par njih smaralo da im proda pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 pa zato sto je on dobra dusa :D i lepse mu je da usreci nekog rurovca nego nekog tamo ispred moskve :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 (edited) Koliko za taj iz '86-te ( star 20 god? ) 20god x 100e = 2000 e ? Cek idem da vidim, mislim da imam popunjen iz '82-ge ako se ne varam ! Edited May 16, 2006 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 ako te je par njih smaralo da im proda gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 iamam ja negde italija90 sa potpisima kamerunaca;)) da, bili su kod nas na pripremama:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 ni ja ne mogu da verujem ali eto ogromne su cifre u pitanju... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 iamam ja negde italija90 sa potpisima kamerunaca;)) da, bili su kod nas na pripremama:) ← Imam i ja takav isti prodajem za 20e Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 (edited) U jebote, da sam znao da tu le Edited May 17, 2006 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Ne budite "debili" , chuvajte te albume ili se dobro raspitajte za to , ljudi daju ogromne pare za to.Shto stariji i redji , veca je kinta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 da sacekajte da ostarite :D onda ce vise vredeti :D tad ce vam kes biti "potreban" :D jebo vas fudbal :D ja imam iz 96 popunjen basket :D nba :D aaaa jordan ovo ono :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Imam i ja iz '89 isto neki basket, ono ima slika dok jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 au bedak sad moja ponuda otpada :D konkurencija me oduvala :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 da sacekajte da ostarite :D onda ce vise vredeti :D tad ce vam kes biti "potreban" :D jebo vas fudbal :D ja imam iz 96 popunjen basket :D nba :D aaaa jordan ovo ono :D ← Nisam na to mislio , mislio sam da sacuvaju dok se dobro ne raspitaju , da ne daju nekome za 20e , a vredi preko 500... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Koliko za taj iz '86-te ( star 20 god? ) 20god x 100e = 2000 e ? Cek idem da vidim, mislim da imam popunjen iz '82-ge ako se ne varam ! ← uje,al si mator ako imas popunjen album iz 82 :))) C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ortak je prodao lekaru FK Cukaricki album iz 1986. za 600e. Pa vi gledajte. Btw, meni fali josh nekih 30-tak slichica da popunim 2006 . A imam 1996 EP 2 komada popunjena i NBA 95. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 a nemoj da lazes imao si tada bre 8 godina nisi znao da citas i pises a popunio si album :D:D:D:D::D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Brate mili ako nisi sa 8 godina znao da čita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 ^Dobra, voodoo a nemoj da lazes imao si tada bre 8 godina nisi znao da citas i pises a popunio si album :D:D:D:D::D ← E da si ti ziv i zdrav. NBA 95 ono Gornji Milanovac izdanje, secam se da nisam mogao da nadjem nigde Tajron Magzi Bagz-a i Redzi Milera, i jedno veche mi banuo neki ortak i doneo obe. Bio sam srecan mnogo mnogo . A EP 1996 sam jedan album popunio sam (onaj zeleni), a drugi smo popunjavali odeljenski, ali se zatekao kod mene na kraju . U SP 1998 albumu mi fali 8 slichica, i dalje nisam skupljao...imam i Space Jam i The Simpsons album . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 E, ja uvaljao "Snorkijevce" album za 400 dem hahaaa !!!! A tek sto me ukenjalo za "Tarzan" album da dobijem 500 dem onomad.. Naravno nista od ovoga se ne meri sa 1800 dem koje sam dobio za "Saru Kej" !!! \o/ Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 PS: ako neko ima za trampu, fale mi neki brojevi "Zeke", "Decijih Novina", "Zmaja", "Tik-Taka", "Djackog Doba", i "Chuperka", voleo bih da konacno kompletiram ove stampane revije... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Imam ja neke Zeke, koliko marona daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_or_Bid Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 lol Cuo sam da za Mexico '86. daju 500 jevreja. Meni fali 15 slicica, pa eto nudim za 400. Oce neko? :) DOPEFISH LIVES!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Kako se prodaju ninja kornjache onaj album shto je bio pochetkom 90-ih :)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts