Highl1 Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 od ovih na kojim sam bio mislim da sam najsrecniji bio kad je zvezda dobila psv 3-1 a nije bila losha ni protiv rome al nista to ne vredi kad smo vec u narednim utakmicama popusili a od onih na kojima nisam bio ima 3 LS bajern-mancester chelzi-barsa milan-liverpul bari `91 Basket Mi-Rvati `95 i Mi-USA indijanopolis ← zvezda je dobila psv 3-2. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Zvezda-Galatasaraj Zvezda-Milan (magla) i day after Zvezda-Drezden Zvezda-Bajern Zvezda-Sampdoria (u Sofiji) Zvezda-Barsa Scg-Spanija (qual za Francusku '98) Scg-Ceska Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 dobro je shto smo igrali sa njima '95 :) ← hehe Bartuc sve primeti, svaku brojku :) btw bila je '97, Barselona. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Zoran mi je ujak...dodushe ne rodjeni ali opet... jesam sada kul? ← Naravno . Mogli bi sad da dovedu njega da igra, ako Ziga ode. Btw. koliko godina sad ima taj covek. Bila je to sjajna generacija, steta sto nisu uzeli nesto Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 On igra sad negde u Italiji...neka nizha liga :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 da, da, zaboravih da pomenem partizan-petrzalka, preko tv-a sam gledao i koliko sam cuo bila je sasvim ok atmosfera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 18, 2006 Author Report Share Posted May 18, 2006 da, da, zaboravih da pomenem partizan-petrzalka, preko tv-a sam gledao i koliko sam cuo bila je sasvim ok atmosfera. ← atmosfera je bila nevidjena. ceo produzetak. ceo stadion na nogama i peva "...na na na na napred Partizan..." Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 evo pade mi na pamet jos jedna, mladi, mi i hrvati, prosle godine, baraz... nevidjena lozana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 tekme na kojim sam bio i koje su me napunile adrenalinom,ekstazom..ne znam ni sam da opisem koji osecaj,znate o cemu pricam;) 100 derbi na marakani..ludnica skoro 100.000 dusa srbija - hrvatska, kada su se ugasili reflektori i ceo stadion skandirao UBIJ,UBIJ,USTASU!!! takodje marakana puna kao oko... tekma sa spanijom 1-1 , kada je mijatovic dao gol pa ova zadnja tekma sa spanijom, 0-0 zvezda-barselona, 97-98 zvezda - lazio partizan - newcastle partizan - lazio na tv-u. dosta ih je bilo..bas extra tekmi.. italija 90, sa argentinom zvezda - bayern zvezda- olimpik zvezda- kolo-kolo partizan - huventud, finale kes-a, basket.92 partizan-celtic, kada je partizan dobio u skotskoj sa 5-4, bolesno dobra tekma manUtd - bayern 99 liga samp milan-liverpool da pomenem i vaterpolo, srbija-hrvatksa - kranj i zadnja sa madjarima kada smo ih demolirali:) poz to all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts