Sa1Nt Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 @Seint: Brate, datawrite... to je krd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 (edited) Heheheh, uradim ja kratak "scan" svih DVD-a koje imam pri ruci na stolu... 3-4 vrste princo DVD-R diskova, svi vizuelno razliciti, na svima pise da su 4x bla bla bla... the fun part is... kod proizvodjaca je svuda prosto PRINCO, fabrike su naravno razlicite i diskovi se ponasaju razlicito ("staklasti" cesce pucaju i generalno se teze citaju(kupljeni na buvljaku), "mat" odnosno "belo je cisto belo" su pouzdaniji (iz radnje, cena 2 dinara visa:P) Stariji princo diskovi i dalje rade :) Verbatimi... he he... CMC MAG. AE1 (losija varijanta), MCC 03rg20, MCC 02rg20 (po nekima bolja varijanta - logicno ovo je stariji disk ;)), Inace sve tri vrste izgledaju isto na prvi pogled, "glazirani" verbatim 8x dvd-r... imam i stari 01rg20 (4x)... Sky... oprosti mi boze, ali ja sam za ovo dao pare... a mogao sam da kupim princo... ako vam neko da ovo i kaze, narezi mi, ljubazno mu objasnite kvalitet tih medija recima "MARSH U PICKU MATERINU! "... Verify diska traje oko 3-4 puta duze nego rezanje... 'nuf said... Imam i neki intenso ali me mrzi da pomeram drugih 40 diskova koji su preko njega na gomili a da izvlacim ko tanjir i rizikujem lavinu... neeee.... Ukratko, otvorite oci ko sarme kad kupujete i to tek posto ste se DOOOBRO potkovali na http://www.videohelp.com/dvdmedia.php ili na cdfreaks forumu :) Dobra mada malo optimisticna taktika je kupovina jednog diska, provera proizvodjaca i kvaliteta podloge (na ovim linkovima gore) a onda u sto kracem roku kupovina ostatka potrebne kolicine po mogucstvu iz iste kutije/spindla :p Edited May 11, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 ko'ko bre?! hiljade sklekova... check my location :P ako rezes za random ppl totalno je nebitno. @Demian: Gde nalazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 verbatimovi koje kupujem u prolazu ispod doma omladine, oni sa stapa 8x, narezao sam sigurno 30ak komada, nije pukao ni jedan, svi "rade" i dalje ← tamo i ja kupujem kad uzimam kolichine, nemam primedbe a i cene su im pristojne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts