Jump to content

prazni DVDovi

badnick

Recommended Posts

Heheheh, uradim ja kratak "scan" svih DVD-a koje imam pri ruci na stolu...

3-4 vrste princo DVD-R diskova, svi vizuelno razliciti, na svima pise da su 4x bla bla bla... the fun part is... kod proizvodjaca je svuda prosto PRINCO, fabrike su naravno razlicite i diskovi se ponasaju razlicito ("staklasti" cesce pucaju i generalno se teze citaju(kupljeni na buvljaku), "mat" odnosno "belo je cisto belo" su pouzdaniji (iz radnje, cena 2 dinara visa:P) Stariji princo diskovi i dalje rade :)

Verbatimi... he he... CMC MAG. AE1 (losija varijanta), MCC 03rg20, MCC 02rg20 (po nekima bolja varijanta - logicno ovo je stariji disk ;)), Inace sve tri vrste izgledaju isto na prvi pogled, "glazirani" verbatim 8x dvd-r... imam i stari 01rg20 (4x)...

Sky... oprosti mi boze, ali ja sam za ovo dao pare... a mogao sam da kupim princo... ako vam neko da ovo i kaze, narezi mi, ljubazno mu objasnite kvalitet tih medija recima "MARSH U PICKU MATERINU! [:D] "...

Verify diska traje oko 3-4 puta duze nego rezanje... 'nuf said...

Imam i neki intenso ali me mrzi da pomeram drugih 40 diskova koji su preko njega na gomili a da izvlacim ko tanjir i rizikujem lavinu... neeee....

Ukratko, otvorite oci ko sarme kad kupujete i to tek posto ste se DOOOBRO potkovali na

http://www.videohelp.com/dvdmedia.php ili na cdfreaks forumu :)

Dobra mada malo optimisticna taktika je kupovina jednog diska, provera proizvodjaca i kvaliteta podloge (na ovim linkovima gore) a onda u sto kracem roku kupovina ostatka potrebne kolicine po mogucstvu iz iste kutije/spindla :p

Edited by Shekk

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D