ozyGY Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 (edited) E jel gledao neko ovaj film? Ja sam ga sinoc odgledao, i jeste da nema neku preteranu radnju, ali mi se film preterano svideo. Veci deo filma se odvija na karauli, koja se nalazi na Jugoslovensko-Albanskoj granici (kao shto i ime filma kazhe)... Moj savet - odgledajte ga, nije loshe. :) Karaula Edited May 3, 2006 by ozyGY Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 karaula je film koji nema uskladjen pocetak i kraj... pocetak onako zajebantski,a kraj glupost nevidjena... onako,nije los film...mogao je biti i bolji... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Osvezenje u odnosu na baljezgarije poslednjih godina. Fali mu, ali treba pogledati. Ne davati pare, naravno :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 pocetak onako zajebantski,a kraj glupost nevidjena... Shta znam, meni se kraj svidja. Mislim, momcima je recheno da je ratno stanje, oni negde na planini bogu iza nogu, nikada nisu videli shiptare niti neki konflikt... Pochela sranja na karauli, onaj poruchnik (ili shta je vec) pretuchen, oni pogubljeni videli ono vozilo na kojem se pale gase svetla, frka brate... :D Opizdili rafal i napravili sranje... I eto zbog poruchnikovog jebanja stradalo brdo ljudi... :) Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 ne znam,...meni se cini da je kraj mogao biti bolji... dok sam gledao,imao stekao sam takav utisak na pocetku da ce film biti opusten i zajebancija,pa me je kraj razocarao. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 glupost veka......boze.....boze...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 karaula je film koji nema uskladjen pocetak i kraj... pocetak onako zajebantski,a kraj glupost nevidjena... onako,nije los film...mogao je biti i bolji... ← verovatno ti se ne svidja kraj zato shto ga nisi zamisljao tako i dobio neshto totalno drugacije. Film ostavlja neki utisak, ne mogu da kazem da je losh ali sumljam da bi ga preporucio nekome. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 film kao film nije nista posebno ali pokazuje dve veoma da kazemo negativne cinjenice koje vecina ljudi nece da prihvati 1. 4s - samo srbin srbina sjebava 2. mi vodimo rat koga nema vec vekovima Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Sranje, protraćio sam vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 zaspao sam gledajuci ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts