Jump to content

Karaula

Recommended Posts

E jel gledao neko ovaj film?

Ja sam ga sinoc odgledao, i jeste da nema neku preteranu radnju, ali mi se film preterano svideo. Veci deo filma se odvija na karauli, koja se nalazi na Jugoslovensko-Albanskoj granici (kao shto i ime filma kazhe)...

Moj savet - odgledajte ga, nije loshe. :)

Karaula

Edited by ozyGY

All I've got... All I've got is insane...

pocetak onako zajebantski,a kraj glupost nevidjena...

Shta znam, meni se kraj svidja. Mislim, momcima je recheno da je ratno stanje, oni negde na planini bogu iza nogu, nikada nisu videli shiptare niti neki konflikt...

Pochela sranja na karauli, onaj poruchnik (ili shta je vec) pretuchen, oni pogubljeni videli ono vozilo na kojem se pale gase svetla, frka brate... :D Opizdili rafal i napravili sranje... I eto zbog poruchnikovog jebanja stradalo brdo ljudi... :)

All I've got... All I've got is insane...

karaula je film koji nema uskladjen pocetak i kraj...

pocetak onako zajebantski,a kraj glupost nevidjena...

onako,nije los film...mogao je biti i bolji...

verovatno ti se ne svidja kraj zato shto ga nisi zamisljao tako i dobio neshto totalno drugacije.

Film ostavlja neki utisak, ne mogu da kazem da je losh ali sumljam da bi ga preporucio nekome.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

film kao film nije nista posebno

ali pokazuje dve veoma da kazemo negativne cinjenice koje vecina ljudi nece da prihvati

1. 4s - samo srbin srbina sjebava

2. mi vodimo rat koga nema vec vekovima

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.