Jump to content

Support q3

Recommended Posts

ma proseravate se svi redom..

treba podrzati kvejk koji god da je,

chim postoji ovakva inicijativa znachi da ima dovoljno ljudi koji ga igraju tako da 'ja mislim ovo, ono..' niste jeb--- nauchnici koji su radili istrazivanja trzishta da bi znali shta je bilo ili shta ce biti zato shat a fak up and indzoj votever ju ar plejing

ne vidim zashto ne bi igrali q3 i q4 zajedno na cplu, kad bi stalno gledali na osonovu onog shto 'nikad nije bilo tako' onda bi uvek cupkali u mestu.. d'oh

mizantrop iz Singidunuma

--<[Superunknown]>--

Treba itji dalje, treba da se igra samo q4. Ja mnogo vishe gotivim q3 i rado ga igram kad imam vremena. Ali takodje znam da sam jedno vreme bojkotovao q3 jer mi je q2 bio mnooogo bolja igra.

Posle mi je bilo zhao shto nisam ranije krenuo.

Ako zhelite da se takmichite na nekim ozbiljnim turnirima, treba forsirati samo q4. Zaboravite na q3, to je sada proshlost.

Simo jel kapiras da ovo ne nanosi stetu q4-ci uopste. Ja sam uvek govorio to da se treba forsirati q4 jel se secam kakav je q3 shit bio naspram q2 ali jednostavno kao sto je q2 bio na zadnjem qconu tako q3 treba da ima neko skromno mesto u cpl-u :)

• 1 month later...

pa tesko da ce na cplu da budu i q3 i q4..... nikome se ne daju pare za nagrade itd. A igrao bi se i q3 sigurno... ovako.. QuakeCon svake godine.... sigurno ce biti i q2 i q3 i q4..... za godinu dana, kad se provale sve cake .... svi ce hvaliti q4 :P

a oni siromasni pa nemaju. imam predlog aj mi da skupimo pare od raznosenja novina, pranja kola, prostituisanja, krpljenja serpi itd.

• 1 month later...