rmb Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 (edited) http://www.esreality.com/?a=post&id=1066737 Aj malo pomognemo ovom naizgled nemogucem poduhvatu :D Svako da da doprinos tj post podrske Edited May 2, 2006 by rmb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 lol, zaista teshko, dosta je para ulozeno u q4... osim toga, odprilike samo 100 ljudi hoce da vrati q3 Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted May 2, 2006 Author Report Share Posted May 2, 2006 Ne vezano za q4 remy ! Pa ima doooosta ljudi koji q3 jos upraznjavaju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Naprimer RG :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Ista pricha je bila i za q2 dok se nisu provalile sve fore u q3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted May 2, 2006 Author Report Share Posted May 2, 2006 Chek a sta je problem da q3 cak i q2 budu pored ostalih igara? Ne radi se o tome da neko baca hejt na q4 vec jednostavno q3 je polularna igra i ima BIG comunity i samim time moze da ucestvuje na cpl-u ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 pa tesko da ce na cplu da budu i q3 i q4..... nikome se ne daju pare za nagrade itd. A igrao bi se i q3 sigurno... ovako.. QuakeCon svake godine.... sigurno ce biti i q2 i q3 i q4..... za godinu dana, kad se provale sve cake .... svi ce hvaliti q4 :P Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 ma proseravate se svi redom.. treba podrzati kvejk koji god da je, chim postoji ovakva inicijativa znachi da ima dovoljno ljudi koji ga igraju tako da 'ja mislim ovo, ono..' niste jeb--- nauchnici koji su radili istrazivanja trzishta da bi znali shta je bilo ili shta ce biti zato shat a fak up and indzoj votever ju ar plejing ne vidim zashto ne bi igrali q3 i q4 zajedno na cplu, kad bi stalno gledali na osonovu onog shto 'nikad nije bilo tako' onda bi uvek cupkali u mestu.. d'oh Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Obe igre su dobre,ali mislim takve peticije nikada ne urode plodom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Treba itji dalje, treba da se igra samo q4. Ja mnogo vishe gotivim q3 i rado ga igram kad imam vremena. Ali takodje znam da sam jedno vreme bojkotovao q3 jer mi je q2 bio mnooogo bolja igra. Posle mi je bilo zhao shto nisam ranije krenuo. Ako zhelite da se takmichite na nekim ozbiljnim turnirima, treba forsirati samo q4. Zaboravite na q3, to je sada proshlost. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted May 2, 2006 Author Report Share Posted May 2, 2006 Simo jel kapiras da ovo ne nanosi stetu q4-ci uopste. Ja sam uvek govorio to da se treba forsirati q4 jel se secam kakav je q3 shit bio naspram q2 ali jednostavno kao sto je q2 bio na zadnjem qconu tako q3 treba da ima neko skromno mesto u cpl-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 pa tesko da ce na cplu da budu i q3 i q4..... nikome se ne daju pare za nagrade itd. A igrao bi se i q3 sigurno... ovako.. QuakeCon svake godine.... sigurno ce biti i q2 i q3 i q4..... za godinu dana, kad se provale sve cake .... svi ce hvaliti q4 :P ← a oni siromasni pa nemaju. imam predlog aj mi da skupimo pare od raznosenja novina, pranja kola, prostituisanja, krpljenja serpi itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Naprimer RG :) ← FOREVER AND EVER QUAKE 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 gle rale :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 rale dizhe topic-e iz mrtvih :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 radovane disi Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 gle i poopaj :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 moj glas za Q3, za legendu. Q4 nije los, kampanja je bas dobra ali mi je multi delovao nekako bezveze (malo mapa) u poredjenju sa Q3. BTW jel se vidimo i ovog leta na WCG-u? Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts