Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

vratio se sa tekme... smorila me do kranjih granica, sad na spavanje.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bla treba ujutru da se cimam u Dom Omladine da igram prokleti turnir i da tamo provedem ceo dan a ne mogu da spavam tj ne zhelim.

Dan bio pristojan, bio u NS-u, popizdeo od guzhve jer je zatvoren Most Slobode zbog trka na Misheluku, bilo brdo nekih likova na bajku koji su me drkali po celom auto putu, dobio kaznu za prebrzu vozhnju, nisam imao da platim tako da mi stizhe prekrshajna prijava na gajbu...

Kad bolje razmislim, shta je ovde dobro koji kurac?

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Ceo dan crtao ko debil, kasnije izashao sa drushtvom, bili do kalisha na nekom kulturno-rock-shit-tehno koncertu, popio topli weifert koji mi je pomogao da izbacim kroz povracanje, pljesku koju sam pojeo pre cirka 30 min. Dojaja

Edited by stalja

koji si željko, migša..

ja danas čistim gajbu od još jedne vikend-apokalipse, nabavljam namirnice i kasnije idem u grad... moj je život švicarska ©

sestra mi je smorena, moraću da je zabavljam.

Osho sam neshto po qrcu... profa mi je dao jebeni rok da zavrshim onog mutavog robota a meni se tako izhiviljava po ceo dan na basketu... ali opet, bitje zanimljivo na "prezentaciji" u pm... gomila matorih inzhenjera dolazi da mi sere kako sam to dobro odradio, ali on bi to reshio ovako, onako u qrac... A najzanimljivija stvar je shto josh uvek chekam staklena vlakna i Mikrokontrolere + Drajveri nisu ni blizu gotovi...

heh... nema nista vise da se uchi... 5.00... sad je vreme za uzivanje uz chokolino :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Ustao u 10.00 (po prvi put za mesec dana), gledao Top Gear, ishao da shetam malog u kolicima, bio u prodavnici, doshao kuci sa namirnicama, pa otishao da kupim kadu za klinca, ruchao, sada treba da menjam vodu kornjachi i da zavrshim neku tezgu... Izem ti nedelju.

А в чем сила, брат?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...