ZerBah Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Noc je bila interesantna - samo 3 puta se mali stvarno budio, ali zato nismo navikli na to da ima false alarm - tj. spava lepo i onda u jednom trenutku (otpilike svakih 30 min) uradi neshto tipa "EEk", mi poskachemo u fazonu sad ce da krene da plache, a on produzi da spava kao da nishta nije bilo А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Naspavao se lepo,razmišljao da li da odem na trčanje ali ipak sam odustao,mrzi me lep dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 au koji bedak. ← To je ta ironija :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 planirash da odigrash dobru partiju ? ← Moje partije su uvek dobre jer ja bacam zle djije :) Klopao brutalno pa palim na fax izigravam malo strebera :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 danas sam otkrio da se za davanje krvi dobijaju dva slobodna dana. svaki treci mesec = 8 dana. to su skoro dve slobodne nedelje :))))) sreca sreca radost! - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 o srce ludo, ludi sni... ← samo za Igija : Srce moje ludo je koga ne sme volelo je pa sad pati i uzdise njega nema, nema vise Ludo srce sta ti je budi malo mirnije Odsad cemo dobro znati kome cemo ljubav dati da nam vise bol i tuga ne postanu verna druga Srce moje boluje a njegovo neverno je dusa ga je proklela a to nije, nije htela U mladosti tako je srce stalno boluje pa kad nadje ljubav pravu sve predaje zaboravu step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 drugari javljam se iz nemacke!! :O :O drkam se na aerodromu 7 sati moram da cekam avion mrtvi za bg poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 uz tebe sam darijane, savladaces ti taj avion evo s faksa svratio kuci u pauzi izmedju 2 kolokvijuma... na prvom sam dobio 8, sad ostaje istorija moderne arhitekture i urbanizma, teski smor. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 drugari javljam se iz nemacke!! :O :O drkam se na aerodromu 7 sati moram da cekam avion mrtvi za bg poz au, do jaja shto si se javio, mi se zabrinuli za tebe 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 ti si bolestan. ← ololo ako kvotujes kvotuj sve olololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 ^ Rurovi dani ironije su otvoreni! :D ← pre bi se reklo 'godina ironije' - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Vidim da je danas svima dan pocheo lepo, na sve strane rime, pesmice, "fine" krukove prozivke... Jedino je Darjan "izdrkan", ali Lesi se bar vratja kutji... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 i jedno je sigurno... KOLOKVIJUM IZ ISTORIJE MODERNE ARHITEKTURE I URBANIZMA je zvanicno polozen.... screw u guys, i'm going home. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Vec treci dan mi crkava kablovska... mrtvi ikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 shakira shakiraaaaa Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Dosla iz shkole, veceras konacno svirka... Tati rodjendan...... Imali pismeni matematike i shvatila sam da sam ponovo neshto pogreshno sabrala kod rezultata... Uvek pogreshim kod najgluplje stvari... Sutra idem da gledam da Vinchijev kod, subota rodjendan nekoj devojci iz drugog odeljenja(zashto me zovu ljudi koje ne poznajem?)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Dosla iz shkole, veceras konacno svirka... Tati rodjendan...... Imali pismeni matematike i shvatila sam da sam ponovo neshto pogreshno sabrala kod rezultata... Uvek pogreshim kod najgluplje stvari... Sutra idem da gledam da Vinchijev kod, subota rodjendan nekoj devojci iz drugog odeljenja(zashto me zovu ljudi koje ne poznajem?)... zato shto si parti manijak ko van wilder 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 krv i smrt! nakon 10 dana chekanja stigli mi juche (za sada nadam se) poslednji papiri koji mi trebajuz a nemachku vizu... i danas optimistichno se dovukao do proklete nemachke abmajade gde braca schwabe slave 25. maj = konzularno ne radi! nikad nisam mrzeo tita ko sad =o) elem sad sam se vratio kutji...tjale pazario 2 gajbe jagoda...prvo cemo da se razbijemo svi kolektivno, a od par kila sto ostane ukuvatjemo dzhem =oD uglavnom zbog svog oduglovlachenja oko moje vize chini se i da sutra dolazim na rhh i preksutra na adu = yay =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 stigoh tjiku...overavam forum pa na pikanje heroja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 da bi se upoznali? ← Zhensko je a i zvala je malo ljudi pa mi je chudno shto je zvala mene koju ne poznaje...Bar me neko volu:):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 @soad.... imam ja jednu pesmicu za tebe... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 jbt.... ja prochitah pesnicu pa taman da povichem tucha tucha... no sve je u redu :DDD a da... a ko tebe voli? :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Zhensko je a i zvala je malo ljudi pa mi je chudno shto je zvala mene koju ne poznaje...Bar me neko volu:):):) ← mozda joj je neki ortak trazio ... :p web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 i tako on mene nazove juche posle posla i pita me da li bih imala neshto protiv da se vidimo uveche kao zivi preko puta mene a ne 300km daleko... i ludak je stvarno doshao... celu noc nismo oka sklopili... u 2 sata sam gledala njega i ono moj malo derle kako igraju yoo-gi-oh karte... mislim... sad pokushavam da drzim ochi otvorene i brojim minute do 16h da palim kuci i spavam, spavam, spavam... jer gospodin je zapalio za Nish, vrednica radi noca, a dete otishlo malo da muchi oca... eh miline... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 veco, meni toplo oko srca kad čitam tvoje postove, a i vlada je kralj od čoveka :) preskočite penal, dali biste levo jaje da imate sisu ko ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts